Joker’in merdivenlerde dans ettiği meşhur sahne bir hayranı tarafından gizlice videoya alınmış

Hayranın çektiği görüntü Twitter'da paylaşıldı

Filmin popülerliği artınca Bronx’taki merdivenler Joker hayranlarının akınına uğramıştı (IMDb)

Joker, başrol oyuncusu Joaquin Phoenix’in performansı, yönetmen Todd Phillips’in DC Comics karakterine getirdiği karanlık yorumu ve daha birçok detayıyla senenin en çok konuşulan yapımlardan biri oldu.

Filmin birçok sahnesi şimdiden hafızalara kazınmış durumda. Bunlardan biri kuşkusuz Joker’in New York’un Bronx bölgesinde yer alan merdivenlerde Gary Glitter'ın “Rock and Roll Part 2” parçası eşliğinde dans ettiği meşhur sahne.

Sahne öyle popüler bir hale geldi ki, filmin hayranları buradaki merdivenlere gidip selfie çekme modası başlattı.

Bu hayranlardan biri hepsinden çok daha şanslı. Film, TV ve video oyunlarına ilişkin haberler paylaşan Culture Crave adlı Twitter hesabı, bir kişinin Joaquin Phoenix’in merdivenlerdeki sahnesinin çekilme anını gizlice kaydettiğini ortaya çıkardı.

 

 

Öyle görünüyor ki bu şanslı kişi, film sinemalarda yer almadan aylar önce bu ikonik sahnenin çekim anına şahit olmuş.

Paylaşılan videoda kırmızı takım elbisesi içindeki Joaquin Phoenix’in karaktere girdiği ve dans etmeye başladığı anları görüyoruz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmi izleyenler bu sahnenin Arthur Fleck’in karakter gelişimindeki önemini biliyor. Ancak filmi henüz izlememiş olanlar bile bu sahnenin varlığından haberdar çünkü Joker’in merdivenlerdeki görüntüleri filmin promosyon sürecinde sıkça kullanıldı. Öyle ki filmin afişlerinden biri de bu sahneye ait.

Tüm zamanların gişede en başarılı 18+ filmi olan Joker, en kârlı çizgi roman uyarlaması olarak da tarihe geçti. Film 2020 Oscar yarışının en iddialı yapımlarından biri olarak görülüyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU