Tepkilerin ardından yeniden tasarlanan Kirpi Sonic'ten ilk fragman

Orijinal tasarım oyun kahramanının insansı gözleri, dişleri ve vücudu nedeniyle eleştirilmişti

Kirpi Sonic (Sonic the Hedgehog), animasyon yıldızın tasarımına ilişkin ciddi tepkilerin ardından filmin vizyon tarihi ertelendikten 6 ay sonra ikinci fragmanını yayımladı.

Fragman yeni bir görünüme sahip Sonic’in video oyunundaki eski tasarımına daha yakın olduğunu gösteriyor.

Başlangıçta bu ay vizyona girmesi planlanan Kirpi Sonic, karakterin ürpertici insan gözleri ve dişleri, uzun bacakları ve insansı gövdesiyle boy göstermesinden sonra mayısta yoğun eleştiri almıştı.

 

Kirpi Sonic - Paramount Pictures.jpg
Kirpi Sonic'in eleştiri alan ilk tasarımı (solda) ve son hali (sağda) (Paramount Pictures) 

 

İnternet üzerinden gelen tepkilerin ardından filmin yönetmeni Jeff Fowler, gösterim tarihini 3 ay ertelerken, hayranlara “destekleri ve eleştirileri” için teşekkür etti ve karakteri yeniden tasarlama sözü verdi. 

Fowler, “Mesaj açık ve net… tasarımından memnun değilsiniz ve değişiklikler istiyorsunuz (…) Bu olacak. Paramount ve SEGA’daki herkes bu karakterin olabilecek EN İYİSİNİ yapmaya kendilerini adamış durumda” diye tweet attı. 

Kirpi Sonic’in yeni fragmanı eskisinde yer alan sahnelerin birçoğunu barındırıyor fakat ilk tasarımdaki daha insansı özellikleri çıkarılan Sonic tamamen yeniden tasarlanmış durumda.

Filmde Sonic aktör Ben Schwartz tarafından seslendirilirken, James Marsden, Tika Sumpter ve Jim Carrey de video oyun uyarlamasında öne çıkan diğer yıldızlar. 

Kirpi Sonic, Türkiye’de 6 Mart 2020’de vizyona girecek.



 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU