Chris Evans, Marvel hayranlarının merak ettiği soruyu yanıtladı: Kaptan Amerika’yı bir kez daha canlandıracak mı?

Rol için açık kapı bırakan oyuncu, “Kesin bir ‘hayır’ değil ama istekli bir ‘evet’ de değil” dedi

Kaptan Amerika’nın geleceğine ilişkin konuşan Chris Evans, karakteri bir kez daha canlandırıp canlandırmayacağına dair soruyu cevapladı.

Variety’nin “Actors on Actors” programı için Scarlett Johansson’la bir araya gelen Evans, rolü tekrar canlandırmak için açık kapı bıraktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evans geçen yıl yaptığı açıklamada Kaptan Amerika olarak son sahnesini çektiğini ve bu karakteri 8 yıl boyunca canlandırmanın “ bir onur” olduğunu söylemişti.

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. evresinde Black Widow olarak kendi solo filmine kavuşacak Scarlett Johansson, aktöre Kaptan Amerika’yı yeniden canlandırıp canlandırmayacağını sordu. “Asla, asla deme” diye yanıt veren Evans, “Karakteri seviyorum. Bilemiyorum. Kesin bir ‘hayır’ değil ama istekli bir ‘evet’ de değil” dedi.

Şu anda üzerinde çalıştığı başka projeler olduğunu belirten oyuncu, karakterin yolculuğunu tamamlamasına olumlu baktığını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

Buna yeniden dönmek istiyorsanız para için olmaz. Sırf seyirci heyecanlanmak istiyor diye olmaz. Biz ortaya ne koyuyoruz? Hikayeye ne ekliyoruz? Birçok unsur bir araya gelmeli.

Scarlett Johansson’ın, Kaptan Amerika’nın Avengers: Endgame’de “güzel bir finali” olduğunu söylemesi üzerine Evans, “Bunu bozmak yazık olur. Bu finale karşı çok korumacıyım” diye konuştu.

Steve Rogers finalde geçmişte kalmaya karar vermiş ve nihayet hayatının aşkı Peggy Carter'la bir araya gelmişti. Daha sonra da yaşlı bir adam olarak ana zaman akışına dönmüştü.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU