Will Smith oğluyla “Matrix’i” yeniden çekti

Oyuncu, Matrix’te başkahraman Neo rolünü oynamayı reddetmişti

Will Smith daha önce de Matrix'in başrolünde göründüğü bir videoyu Instagram'da paylaşmıştı (Sham00K/Youtube)

Ünlü oyuncu Will Smith oğluyla Matrix’ten ilham alarak çektiği amatör filmi Instagram hesabından paylaştı.

ScreenRant'ta yer alan habere göre Smith, oğlu Trey’in doğum günü için her yıl “The Treytrix” adını verdikleri amatör filmin bir bölümünü çektiklerini belirtti. Smith’in Instagram paylaşımı, aksiyon sahneleri ve amatör görsel efektler içeren filmden görüntülerden oluşuyor . Smith paylaşımın altına oğlunun doğum gününü kutladığı bir not da ekledi. Trey Smith paylaşıma, “Bunlar aileyle zaman geçirmenin kesinlikle en harika yoluydu” diye yanıt verdi.

Filmde Smith, Trey Smith’i öldürmek isteyen kötü adamı, Trey Smith ise ailesini savunmak zorunda olan kahramanı canlandırıyor.

 

 

Trey, Will Smith’in en büyük oğlu. Hollywood’da kardeşleri Jaden ve Willow kadar şöhretli olmasa da o da birkaç yapımda rol aldı. Ancak kendisi şu sıralar 700 bin takipçili Instagram hesabı olan ünlü bir DJ.

Smith daha önce yaptığı açıklamada Wachowski kardeşlerin 1999 yapımı ikonik filmi Matrix’teki Neo rolünün ilk kendisine teklif edildiğini söylemişti. Ancak Smith rolü geri çevirmiş ve Neo rolü Keanu Reeves’e verilmişti. Matrix serisi çığır açan bir bilim-kurgu/aksiyon yapımı olarak tarihe geçti. Yakın zamanda Matrix 4’ün, serinin orijinal oyuncuları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ile birlikte çekileceği açıklanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Will Smith ailede adı Matrix’le anılan tek kişi değil. Ünlü aktörün eşi Jada Pinkett Smith, Matrix serilerinde rol almıştı. Ekimde basına yansıyan haberlerde Jada Pinkett Smith’in Matrix 4’te rol almak için masaya oturduğu belirtilmişti.

Matrix’in devam filmleri hiçbir zaman orijinal film kadar övgü toplamamıştı. Ancak yine de çoğu izleyici fütüristik evrendeki yeni filmi görmek için sabırsızlanıyor.

Matrix 4’ün senaryosuna ilişkinse henüz çok az detay biliniyor. Yapımcıların genç bir Morpheus arayışı içinde olduğu basına yansımıştı. Bu durum da muhtemel bir zamanda yolculuk hikayesine işaret ediyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU