Mark Ruffalo, Hulk’ı gelecekte nerede görmek istediğini açıkladı

Ünlü aktöre göre Hulk kendisinden sonrakilere rehberlik edebilir

Hulk, Marvel Sinematik Evreni’nde (MSE) bulunduğu süre boyunca muazzam bir evrime uğradı.

Mark Ruffalo, Bruce Banner rolünü 2012’de gösterime giren Yenilmezler’de (The Avengers) devraldı ve sonraki Avengers filmleri dışında Thor: Ragnarok’ta da karakteri canlandırmayı sürdürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yerküre’den Marvel Sinematik Evreni'ne yaptığı yolculukta edindiği deneyimler sonucunda kahraman olmakla ilgili bilgi ve anlayışı gelişti. Bunun sonucunda Avengers: Endgame’e Profesör Hulk olarak dönen karakterin profesörlük yapma zamanı gelmiş olabilir.

Comicbook’ta yer alan habere göre Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’le birlikte yakın zamanda verdiği bir röportajda Ruffalo, Hulk için ileride “muhtemelen daha fazlasını görebileceğimizi” söyledi. ünlü aktör tabii ki patronunun yanında daha fazlasını söylemekte teeddütlüydü. Özellikle henüz gösterime girmemiş filmlerle ilgili spoiler verme mazisi düşünüldüğünde (Thor: Ragnarok’un prömiyerini Instagram’dan canlı yayımladığını hatırlarsınız).

Yine de Hulk’a hayat veren oyuncu olarak karakterinde ileride ne görmek istediği sorulduğunda farazi konuşmasında sorun yok. 

Ruffalo bu soruya şu yanıtı verdi: 

Onu yeni gelenlerin bir kısmıyla takılırken görmek isterdim. Belki gençlerin bir kısmına rehberlik edebilir.

Marvel Stüdyoları’nın yakın zamanda Örümcek-Adam’ın dönüşünün yanı sıra Bayan Marvel ve She-Hulk’ı konu alacak çalışmaları duyurduğu göz önüne alınırsa, gelmekte olan epeyce “genç” olduğu söylenebilir.

Hulk’ın bir daha nerede karşımıza çıkacağından kimse emin olmasa da Feige, Ruffalo’nun hislerine katıldığını söyleyerek, “Bu iyi bir fikir” dedi.

Şimdiye kadar Hulk’ın göründüğü 7 filmin 6’sında bu karakteri Ruffalo canlandırdı.

Ruffalo, Iron Man 3, Yenilmezler: Ultron Çağı (Avengers: Age of Ultron), Thor: Ragnarok, Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve Avengers: Endgame yapımlarında da rol aldı.

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU