Arsene Wenger'den Bayern Münih'e yeşil ışık: Asla reddedemem

Fransız çalıştırıcı Arsene Wenger, teknik direktörlük için isminin anıldığı Almanya kulübü Bayern Münih ile görüşme fırsatını reddedemeyeceğini açıkladı

Arsene Wenger / Fotoğraf: Reuters

Fransız teknik direktör Arsene Wenger, isminin anıldığı Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern Münih ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ünlü çalıştırıcı, teknik direktör arayışlarını sürdüren Bayern Münih ile ilgili yorumculuk yaptığı beIN Sports'a, "Bayern Münih ile görüşme fırsatını asla reddedemem. Kulübü 30 yıldır yöneten insanları tanıyorum. Uzun zaman önce Bayern Münih'in başına geçme ihtimalim olmuştu ama şu anda onlarla görüşmedim" dedi. 

Yeşil sahalarda olmayı özlediğini de belirten tecrübeli Wenger, şu değerlendirmeyi yaptı:

Henüz teknik direktörlük yapıp yapmama konusunda karar vermedim. Benim için zor bir karar. Bu kararı önümüzdeki günlerde vereceğim.

22 yıl görev yaptığı Arsenal'de 3 İngiltere Premier Lig, 7 İngiltere Kupası ve 7 kez de İngiltere Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan 70 yaşındaki Wenger, 1987-88 sezonunda Monaco ile Ligue 1, 1990-91 sezonunda da Fransa Kupası'nı kazandı.

Arsene Wenger, geçtiğimiz sezon Arsenal'den ayrıldı. 

Bayern Münih, geçtiğimiz hafta sonu ligde Eintracht Frankfurt'a 5-1 yenildikleri maçın ardından Hırvat teknik direktör Niko Kovac ile yollarını ayırmıştı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU