Müjdat Gezen: Ispanak zehirlenmesi değil, tansiyonu düşmüş

Müjdat Gezen Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'M. Kemal' oyununun İzmir gösterisi iptal edildi. Uğur Dündar, oyunculardan birisinin ıspanaktan zehirlendiğini yazdı. Gezen ise, oyuncunun tansiyonun düştüğünü, olayın ıspanakla ilgisi olmadığını söyledi

Fotoğraf: AA

Türkiye, pazar gününden beri ıspanakların arasına karışan yabancı otların neden olduğu zehirlenmeleri konuşuyor. 200’e yakın kişi yedikleri ıspanak yemeğinden zehirlenerek hastanelere başvurdu.

Gazeteci Uğur Dündar, Twitter’dan yaptığı bir paylaşımda, Müjdat Gezen Tiyatrosu’nun oyuncularından birisinin de ıspanak yediği için rahatsızlandığını yazdı. Dündar, Müjdat Gezen’in Yılmaz Özdil’in kitabından uyarladığı 'M. Kemal' oyunun İzmir gösterisinin bu nedenle iptal edildiğini iddia etti.

 

Independent Türkçe’nin ulaştığı Müjdat Gezen ise olayın ıspanakla bir ilgisi olmadığını söyledi. Gezen, “Ispanak falan değil. Aniden tansiyonu düşmüş. Ben de şimdi hastaneden geliyorum” dedi.

Hastalanan oyuncunun adını vermeyen Gezen, “Bir oyuncumuz rahatsızlandı. Oyunu iptal ettik. Ispanakla alakası yok” diye konuştu

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU