Yusuf Günay: 19'uncu kupayı müzemize getirmeyi amaçlıyoruz

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Türkiye Kupası'nda 18 kupayı müzemize götürmüştük. Galatasaray kupaların takımı. Bu sene de aynı hedef doğrultusunda hazırlandık" dedi

Yusuf Günay / Fotoğraf: İHA

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı 19'uncu kez kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Yusuf Günay, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Tuzlaspor'la eşleşmelerini değerlendiren Günay, şöyle konuştu: 

Galatasaray bu kupanın hem ilk hem de son şampiyonu. Türkiye Kupası'nda 18 kupayı müzemize götürmüştük. Galatasaray kupaların takımı. Bu sene de aynı hedef doğrultusunda hazırlandık. Yine aynı hedefe ulaşacağımıza eminiz. Tuzlaspor'la eşleştik. Türkiye Kupası'nın kendine has bazı özellikleri var. Sürprizler olabiliyor, heyecanlı maçlar oluyor. Güzel ve kaliteli maçlar olsun, hak eden kazansın. 19. kupayı müzemize getirmeyi amaçlıyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İspanya deplasmanında bu akşam oynayacakları Real Madrid maçını da değerlendiren Günay, "Real Madrid maçı bizim için önemli. Dönüm noktası. Deplasmanda gruba iyi başladık ama sonra arzu ettiğimiz sonuçları alamadık. Real Madrid karşısında bu akşam iyi bir netice almayı ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile eşleşen Galatasaray, ilk maçı Türk Telekom Stadı'nda, rövanş karşılaşmasını ise deplasmanda oynayacak.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak 5. turun ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019'da, rövanş maçları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU