Quentin Tarantino 2019’daki favori filmini açıkladı

Ünlü yönetmen bu yıl izlediği en iyi filmin Ölümcül Sular (Crawl) olduğunu söyledi

Quentin Tarantino 2019’da yeni filmini gösterime sokmakla meşgul olmuş olabilir ama bu onu sinemaya gitmekten alıkoymadı.

Yönetmen her yıl, son 12 ayda izleyip beğendiği filmleri açıklıyor. Henüz yalnızca kasım olmasına rağmen bu yıl en sevdiği filmin adını verdi.

Tarantino, Sam Raimi’nin yapımcılığını üstlendiği bu yaz gösterime giren timsahlı gerilim filmi Ölümcül Sular'ın (Crawl) büyük bir hayranı.

 

crawl - Paramount Pictures.jpg
Ölümcül Sular, Türkiye'de 12 Temmuz'da vizyona girmişti (Paramount Pictures)

 

Film Florida’da kategori 5 seviyesindeki kasırga sırasında babasını (Barry Pepper) kurtarmaya çalışırken kendisini sel baskınına uğramış bir evde timsahlarla tutsak kalmış halde bulan bir kadının (Kaya Scodelario) hikayesini anlatıyor.

Deadline muhabiri Pete Hammond’a konuşan Tarantino, filmin en beğendiği yapım olduğunu söyledi.

Hammond şöyle yazdı:

Tarantino olanca heyecanıyla bana bu yıl şimdiye kadar en sevdiği filmin -kulaklarınıza inanamayacaksınız- Crawl olduğunu söyledi. Evet doğru, yönetmenliğini Alexandre Aja’nın yaptığı, Paramount’un QT’nin temmuzda vizyona giren filminden birkaç hafta önce gösterime soktuğu kasırga içindeki timsah filmi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kendi filmi Bir Zamanlar… Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood) için basın turu yapmakla meşgul olmasına rağmen Tarantino’nun rekabete vakit bulduğunu bilmek güzel.

Sony, Tarantino’nun filmini gelecek yılın Oscarlarında En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Orijinal Senaryo kategorileri için hazırlıyor. Filmin başrol oyuncuları Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt için de sırasıyla En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorilerinde kampanyalar düzenleniyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU