Altay Bayırdır'dan Henrique ile girdiği pozisyonla ilgili açıklama: Topu alma şansı olmamasına rağmen üzerime doğru geldi

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, Kayserispor maçında Pedro Henrique ile girdiği pozisyonla ilgili, "Bir an önce topu oyuna sokmak için yaptığım bir hamle, ne yazık ki bu şekilde gelişti. Ancak gerçek, ekranlara yansıyan şekilde olmadı" dedi

Altay Bayındır / Fotoğraf: AA

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, Süper Lig'in 10. haftasındaki İstikbal Mobilya Kayserispor maçında rakip oyuncu Pedro Henrique'ye yönelik müdahalesi için, "Birine zarar vermek en son isteyeceğim şey" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, rakip takım oyuncusu Pedro Henrique ile yaşadığı pozisyonla ilgili Altay Bayındır'ın görüşleri paylaşıldı.

Kamuoyunda tartışmalara yol açan pozisyonda amacının topa hamle yapmak olduğunu vurgulayan Altay Bayındır, şöyle konuştu:

Birine zarar vermek en son isteyeceğim şey. Böyle bir karakterim yok. Geride olduğunuz bir maçta oyunu en hızlı şekilde başlatmak istersiniz. Topu alma şansı olmamasına rağmen oyuncu üzerime doğru gelmişti. Sadece oyuna odaklandığım bir noktadaydım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yaşanan pozisyonda insanların art niyet aradığını iddia eden genç kaleci, "Bir an önce topu oyuna sokmak için yaptığım bir hamle, ne yazık ki bu şekilde gelişti. Ancak gerçek, ekranlara yansıyan şekilde olmadı. Kariyerim boyunca üç sarı kart gördüm ve hiç kırmızı kart görmedim. Takım olarak bu sezon temiz bir futbol oynuyoruz. Sadece futbola ve sahadaki oyunumuza odaklanıyoruz. Ligin en az sarı kart gören takımıyız" değerlendirmesinde bulundu. 

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 11 maçta forma giyen Altay Bayındır, kalesinde 11 gol gördü. Genç kaleci, yaz transfer döneminde MKE Ankaragücü'nden transfer edilmişti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU