Kaftancıoğlu'ndan İmamoğlu'nun kampanya direktörüne: İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir

CHP İstanbul İl Başkanı: Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller...

Kolaj: Independent Türkçe

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan’a tepki gösterdi.

Necati Özkan, İmamoğlu’nun İBB Başkanı olmaya giden süreçte kampanyalarını yönetti. Tekrarlanan İstanbul seçiminde İmamoğlu’nun başkanlık koltuğuna oturmasından yaklaşık 4.5 ay sonra Özkan, “Kahramanın Yolculuğu: Yeni Nesil Siyasetin Zaferi” isimli bir kitap çıkardı.

Ancak kitap, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun tepkisine neden oldu. Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından Özkan'ı hedef alarak şu mesajı paylaştı:

Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!

Kitap hakkında

Mediacat Yayıncılık’tan çıkan kitabın tanıtım bülteni şöyle:

Çoğunlukla gerçek kişi ve olaylara dayanan, büyük kahramanlıklar içeren, insana ve hayata dair derin ve değerli mesajlar içermesi nedeniyle kuşaktan kuşağa aktarılan, tarihsel öneme sahip, büyük anlatılar... Efsaneler kabaca böyle tanımlanabilir.

Onca güzelliğinin yanı sıra sayısız efsaneye de ev sahipliği yapmış olan İstanbul, 2019 yerel seçimleri sırasında yeni bir efsanenin doğuşuna tanıklık etti: Ekrem İmamoğlu.

Kahramanımız, İstanbul'u 25, Türkiye'yi 17 yıldır yönetmekte olan, tüm devlet kurumları ve medya üzerinde ağır ve aşırı bir hakimiyete sahip iktidarı ve onun bakanlık, başbakanlık, meclis başkanlığı yapmış adayını üst üste iki kere yendi.

Bu, yeni nesil siyaset anlayışının bir zaferiydi.

31 Mart seçimlerinin bütünüyle meşru sonuçlarını tanımayanların yaptıklarını içlerine sindiremeyen milyonlar, İmamoğlu'nda kendi vicdanlarının ve adalet duygularının ifadesini buldular. "Hak yemem, hakkımı da yedirmem" diyerek çok sakin, çok güçlü, çok kararlı ama hep zarif ve nazik bir duruş sergileyen bu genç adamda kendilerini ve tabiri caizse kahramanlarını gördüler.

Kahramanın Yolculuğu'nda, İstanbul'un ve Türkiye'nin geleceğini etkileyecek ölçekte sonuçlar yaratacağı şimdiden görülen o olağanüstü altı ay, sürecin her aşamasını kahramanla birlikte yaşayan, İmamoğlu Kampanyası’nın direktörü Necati Özkan tarafından anlatılıyor.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU