İmamoğlu: Milli Gazete misyonu çok değerli bir gazetedir

İBB Başkanı, Milli Gazete’nin prensiplerle yol yürüyen gazetelerden biri olduğu görüşünü dile getirdi

Fotoğraf: Twitter / @MustafaKurdas

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milli Görüş'ün yayın organı Milli Gazete’yi ziyaret etti.

İmamoğlu yaptığı ziyarette Milli Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Milli Gazete Yazı İşleri Müdürü Ercan Özcan, Milli Gazete Haber Müdürü Fatih Yedier ve Milli Gazete Reklam Koordinatörü Ertuğrul Köse ile görüştü.

“Milli Gazete, güzel bir prensiple yol yürüyen gazetelerden bir tanesi”

İmamoğlu yaptığı ziyarette şunları söyledi:

Farklı görüşlerin toplumda ses bulması, bir yazıyla vücut bulması ve milletle buluşması çok değerlidir. Sadece Milli Gazete değil, aynı bu değerleri koruyan tüm basın kurumlarının, kuruluşlarının bu anlamda yolları açık olsun. Ama sadece kendine bir hedef edinmiş, sadece birini, bir kurumu karalayacak ya da sadece bir kurumu veya bir kişiyi göklere çıkaracak üslubun hiç kimsenin nezdinde kıymeti olmaz. Ama Milli Gazete tam aksine, güzel bir prensiple yol yürüyen gazetelerden birisi… Yolunuz açık olsun, başarılar dileriz.

Demokrasinin temelinde özgürce fikirlerini yazabilen basının varlığı olduğunu vurgulayan İmamoğlu, şöyle devam etti:

Demokrasinin temeli, özgürce fikirlerini yazabilen basının varlığıdır. Direkt kişilerle, kişiliklerle uğraşan değil, toplumda tespit ettiklerini, önerilerle, şikâyetlerle, uyarılarla aslında hizmetlere, süreçlere yön vermek basının marifetiyle olur, gelişmiş toplumlarda… Milli Gazete’nin bu anlamda misyonu çok değerli, çünkü farklı görüşlerin toplumda ses bulması, bir yazıyla vücut bulması ve milletle buluşması çok değerli… Bunu yıllardır yapan geçmişi olan ve çok değerli bir kurum burası… Dolayısıyla nice senelere aynı yolda, aynı prensiplerle hizmet etmeye devam eder.

 

Independent Türkçe, Milli Gazete

DAHA FAZLA HABER OKU