Leonardo DiCaprio: Greta zamanımızın lideri, umarım mesajları herkesi uyandırır

Oyuncu ve çevre aktivisti Leonardo DiCaprio, Instagram hesabından 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg ile fotoğrafları paylaştı

Fotoğraf: Instagram @leonardodicaprio

Leonardo DiCaprio, iklim değişikliğiyle mücadele konusundaki kararlılıklarını görüşmek üzere bir araya geldiği Greta Thunberg'e övgüde bulundu.

Ünlü oyuncu, cuma günü Instagram'da paylaştığı fotoğrafta bir bahçede Thunberg'in yanında otururken görüldü.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are few times in human history where voices are amplified at such pivotal moments and in such transformational ways – but @GretaThunberg has become a leader of our time. History will judge us for what we do today to help guarantee that future generations can enjoy the same livable planet that we have so clearly taken for granted. I hope that Greta’s message is a wake-up call to world leaders everywhere that the time for inaction is over. It is because of Greta, and young activists everywhere that I am optimistic about what the future holds. It was an honor to spend time with Greta. She and I have made a commitment to support one another, in hopes of securing a brighter future for our planet. #FridaysforFuture #ClimateStrike @fridaysforfuture

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)'in paylaştığı bir gönderi ()


DiCaprio paylaşımında “İnsanlık tarihinde, seslerin böylesi önemli anlarda ve bu tür dönüşümsel şekillerde yükseldiği birkaç zaman var ama @GretaThunberg bizim çağımızın lideri haline geldi” diye yazdı:

Açıkça kıymetini bilmediğimiz bu yaşanılır gezegenin tadını gelecek nesillerin de aynı şekilde çıkarabilmesi için bugün ne yapıyoruz? Tarih bizi bununla yargılayacak.

Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filminin yıldızı ayrıca, dünya liderlerinin Thunberg'in mesajını “uyanma çağrısı” olarak görmesini umduğunu söyledi.

DiCaprio sözlerine şöyle devam etti:

Geleceğin bize ne getireceğine dair umutlu olmamın sebebi, Greta ve dünyanın her yerindeki genç aktivistler. Greta'yla zaman geçirmek bir onurdu.

Oyuncu, bu buluşmanın kendi çevresel çalışmalarını güçlendirmek için Thunberg'le kuracağı çalışma ilişkisinin başlangıcı olduğunu ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

DiCaprio açıklamasını "O ve ben, gezegenimiz için daha parlak bir gelecek sağlama ümidiyle birbirimizi destekleme taahhüdünde bulunduk" diye bitirdi.

Gönderi, şimdiden 3 milyondan fazla beğeni ve ikiliyi öven binlerce yorum aldı.

Bir kullanıcı Thunberg ve DiCaprio'yu “durdurulamaz bir ekip” olarak tanımlarken, diğer birçok kişi de onları “ilham verici” diye niteledi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU