Marvel yapımcısı merak edilen soruya yanıt verdi: Avengers Endgame gibi bir film bir daha ne zaman gelir?

Trinh Tran gelecek yıllarda Avegers: Endgame ölçeğine ulaşmanın “heyecan verici” olacağını söyledi

Marvel yapımcısı Trinh Tran, hayranların seride Avengers: Endgame’in destansı boyutuna ulaşacak bir sonraki filmi ne zaman umabileceğine dair ipucu verdi. 

ComicBook’a röportaj veren Tran, gelecek yıl Black Widow’la başlayacak Marvel Sinematik Evreni’nin 4. evresine ilişkin stüdyonun bazı planlarını açıkladı.

Tran şunları söyledi:

Şu an odak noktamız 4. evre için açıkladığımız filmlerin yeni, heyecan verici, farklı olacağından ve diğer filmler gibi izleyiciyle bağ kurabileceğinden emin olmak. (...) 10 yılı aşkın bir süre önce, Sonsuzluk Savaşı (Infinity War) ve Endgame seviyesine ulaşmak daima hayalimizdi. Stüdyonun başlangıcında açıkçası bunun nereye gideceğini bilmiyorduk fakat bunu başarabildiğimizi bilmek olağanüstü. (…) Şimdi 10 yıl sonra bu seviyeye ulaşabilirsek harika olur. Dolayısıyla bunu sürdürme, Marvel Sinematik Evreni’nin ve sahip olduğumuz bağ dokusunun üzerine yeni bir şey inşa etme hayalimiz var.

Avengers: Endgame seviyesinde başka bir filmin, süper kahraman destanından 10 yıl sonra, 2029’da ekranlarımıza geleceğini görecek gibiyiz. 

Bunun ne türde bir film olacağı belirsizliğini koruyor ancak Captain Marvel’ın yıldızı Brie Larson yakın zamanda yaptığı açıklamada “çok sayıda” Marvel oyuncusunun kadın süper kahramanlardan oluşan bir filme ilgi gösterdiğini ifade etmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU