Hekimoğlu Trabzon'dan centilmenlik örneği

TFF 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmana şehirlerine gelemeyecek Şanlıurfaspor'un tüm masraflarını karşılamayı teklif etti

Fotoğraf: hekimoglutrabzonfk.com

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü ile Şanlıurfaspor arasında unutulmayacak bir centilmenlik örneği sergilendi.

Maddi imkansızlıklarla uğraşan ve ligin son sırasında yer alan Şanlıurfaspor, ekonomik sıkıntılar gerekçesiyle deplasmanda oynanacak Hekimoğlu Trabzon maçına gidemeyeceğini açıkladı.

Haberin duyulmasının ardından kolları sıvayan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, rakiplerinin masraflarının karşılanmasını teklif etti.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Hafta sonu karşılaşacak olduğumuz  Şanlırfaspor'un maddi imkansızlıklar dolaysıyla Trabzon'a gelemeyeceklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfaspor'un bütün masraflarını karşılamak   istediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 

 

Trabzon temsilcisinin gösterdiği centilmenlik örneği sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girerken, Şanlurfaspor'dan açıklama geldi.

Şanlıurfaspor'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kardeş şehir Trabzon'un güzide kulübu Hekimoğlu Trabzon'un deplasman masraflarımızı karşılamaları ile ilgili ince ve nazik düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, masraflarımızın yönetim kurulumuz tarafından karşılandığını kamuoyuna belirmek isteriz.

 

 

Hekimoğlu Trabzon-Şanlıurfaspor karşılaşması yarın saat 13.00'te Vakfıkebir İlçe Stadı'nda oynanacak

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU