Brad Pitt’in Friends’te Jennifer Aniston’la rol almaktan neden çekindiği ortaya çıktı

Brad Pitt, 2001’de Friends’deki konuk oyunculuğuyla Emmy’ye aday gösterilmişti

Brad Pitt, o dönem gerçek hayattaki eşi Jennifer Aniston'ın canlandırdığı Rachel Green'den nefret eden Will Colbert rolünü üstlenmişti (NBC)

Friends onlarca dikkate şayan konuk oyuncuya yer verdi ancak bunların arasında biri vardı ki o, dizinin hakkında en çok konuşulan konuk oyuncusu olabilir.  

8. sezonun 9. bölümü The One With The Rumor’da rol alan sürpriz isim Brad Pitt olmuştu. O dönem Brad Pitt, dizinin yıldızı Jennifer Aniston’la evliydi. Dolayısıyla hayran kitlesi için onları dizide birlikte görmek için çok heyecanlıydı.

Brad Pitt, Ross (David Scwhimmer) ve Monica’nın (Courteney Cox) liseden eski bir arkadaşı ve zamanında “Rachel’dan Nefret Ediyorum” fan kulübünün kurulmasına yardım etmiş Will Colbert’ı canlandırıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Will’le yeniden bir araya gelmeleri Ross ve Rachel’ın lise günleri hakkında önemli detayları açığa çıkarmış ve bu bölüm epey konuşulmuştu. 

Ancak performansıyla Emmy’ye aday gösterilen Brad Pitt, bu rolü neredeyse kabul etmeyecekti.

Bir Friends etkinliğinde HollywoodLife’a konuşan dizinin yaratıcısı David Crane, “Sanıyorum daha önce hiç gerçek seyirci önünde çekilen bir dizi için oyunculuk yapmamış olduğundan biraz tereddütü vardı. Bu özel bir donanım ister. Daha önce yapmadıysanız sanırım biraz korkutucu olabilir” dedi.

Ekibin, konuk oyunculuğu kabul etmesi için “peşine düştüğü” tek kişinin Brad Pitt olduğunu belirten Crane. “Tabii ki, karar ona ve Jennifer’a kalmıştı. Gerçekten harika bir oyuncu seçimi olmuştu. Evet dediğinde çok heyecanlanmıştık” diye konuştu.

Ne yazık ki bölüm yayımlandıktan yalnızca 4 sene sonra Brad Pitt’le Jennifer Aniston ayrıldı ve Brad Pitt, Angelina Jolie’yle bir ilişkiye başladı. Pitt ve Jolie, 2014’te evlendi ama yalnızca iki sene sonra, Eylül 2016’da boşandı.

O günden bu yana Brad Pitt, Jennifer Aniston’la yeniden iletişime geçmiş durumda ve bugünlerde dostane bir ilişkileri var. Hatta Pitt, Aniston’ın şubattaki 50. yaş gününe bile katıldı. Ayrıca ikisinin ikonik Friends bölümü hep elimizin altında olacak.

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU