Yönetmen merak edilen soruyu yanıtladı: Şişman Thor'u yeni Marvel filminde görecek miyiz?

Thor’un Avengers: Endgame’deki görüntüsü çok konuşulmuştu

Chris Hemsworth, şişman Thor olmak için ortalama 30 kiloluk bir kostüm giymişti (Marvel)

Avengers: Endgame sürprizlerle doluydu ama muhtemelen bunların en komiği zekice işlenmiş Şişman Thor detayıydı.

İskandinav tanrısının kaybeden olmaya alışık olmadığını biliyoruz. Thor, Thanos’un evrenin yarısını yok etmesine engel olamayınca bu başarısızlığın altında adeta ezilmiş ve ağır bir depresyonun etkisi altına girmiş, Thanos'u öldürdükten sonraki vaktini de kendini yemeğe ve içmeye adayarak geçirmişti.

Şaşırtıcı şekilde Thor'u filmin devamında da koca göbeğiyle gördük. Dolayısıyla hayranlar Thor'un 4. Evre filmi Thor: Love and Thunder'da da şişman olup olmayacağını merak ediyor.

CinemaBlend'de yer alan habere göre yönetmen Taika Waititi, şişman Thor'un Thor: Love and Thunder'da görünüp görünmeyeceğinin henüz teyit edilmediğini belirterek şunları söyledi:

Bu Marvel'da hala sürdürdüğümüz bir tartışma konusu. Çünkü olayların Endgame'den ne kadar sonra - kaç ay veya yıl - geçeceğine karar vermeye çalışıyoruz. Bence Thor'u daima değiştirmeye devam etmek istiyoruz. Sürekli değişmesi onu ilginç kılıyor.

Bu durumda 2021'de gösterime girecek 4. solo Thor filmi Thor: Love and Thunder'da bu karakterin nasıl görüneceğine henüz karar verilmiş değil.

Taika Waititi, Thor: Love and Thunder için bir taslak yazdığını söylese de Marvel Studios söz konusu 4. Evre filminin tam olarak ne zamanda geçeceğine henüz karar vermiş değil.

Görünen o ki Marvel'da filmin geçeceği zamanın netleştirilmesine dair süren bir tartışma var. Bununla birlikte Taika Waititi'nin olmasını istediği belirli bir zaman aralığı varsa da kendisi bunu açık etmiyor.

Waititi'nin söylediklerine dayanarak Love and Thunder'la Endgame'in arasında aylar olacaksa Thor'un hala şişman olabileceğini, yıllarla ölçülür bir aralık durumundaysa eski haline dönmüş olabileceğini varsayabiliriz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zaman aralığı ne kadar fazla olursa Taika Waititi'nin Thor'un görünüşünü değiştirme inisiyatifi o kadar artacak. Yine de Asgardlıların fizyolojisiyle alakalı kısa bir replikle açıklanabilecek şekilde, Endgame'le bir aylık aradan sonra Thor'u yeniden formunda görmemiz de mümkün.

İşin Chris Hemsworth'ü ilgilendiren tarafındaysa ya onu hamileymiş gibi hissettirecek şişman kostümünü giymeye devam edecek ya da sıkı bir perhize girecek

Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster da Thor: Love and Thunder'la beraber Marvel Sinematik Evreni'ne dönüyor ve bu sefer çekici taşıyacak kişi o olacak. Belki Jane'in tekrar hayatına girmesi Thor'u forma girmeye yöneltir.

Thor'un kilosunu, Thor: Love and Thunder 5 Kasım 2021'de gösterime girdiğinde öğrenebileceğiz.

 

Independent Türkçe için derleyen: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU