Beylikdüzü’nde eski eşinin bulunduğu aracı taradı: 3 ölü

Sezgin Er, boşandığı eşi Özlem Sancar'ın bulunduğu araca kurşun yağdırdı. Araçta bulunan Sancar ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Şilfeler yaşamını yitirdi. Saldırgan olay yerinde intihar etti

Boşandığı karısı ile iş arkadaşını öldüren saldırgan, olay yerinde intihar etti / Fotoğraf: AA

İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda Sezgin Er, boşandığı eşi Özlem Sancar’ı, yaşadığı sitenin önünde beklemeye başladı.

Sancar'ın bulunduğu araç, sitenin önünde belirince Er, silahını alarak aracından indi.

Sezgin Er, eski eşi Özlem Sancar ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. İbrahim Şilfeler'in bulunduğu araca kurşun yağdırdı.

bek-660x484.jpg
Özlem Sancar  / Fotoğraf: Twitter

 

Sancar ile Şilfeler, kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

AW833431_02.jpg
Doç Dr. İbrahim Şilfeler / Fotoğraf: İHA

 

Saldırgan Sezgin Er ise olay yerinde intihar etti.

AW833431_03.jpg

Sezgin Er / Fotoğraf: İHA

 

Hayatını kaybeden İbrahim Şilfeler ile Özlem Sancar'ın, olay akşamı sağlık çalışanı arkadaşlarıya yemeğe çıktıkları, saldırı gerçekleştiğinde Şilfeler'in hemşire arkadaşı Sancar'ı evine bırakmakta olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Doç. Dr. İbrahim Şilfener kimdir?

2003 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Doç. Dr. İbrahim Şilfeler, 2004-2009 yılları arasında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dalında uzmanlık eğitimini tamamlamıştı.

29’u ulusal, 27’si uluslararası olmak üzere 56 makalesi bulunan Doç. Dr. Şilfeler, televizyon programlarına katılarak çocuk sağlığı ile ilgili bilgiler veriyordu. 

 

 

Independent Türkçe, İHA

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU