Scarlett Johansson kadın kahramanlardan oluşan Marvel filmi çağrısı yaptı: İzleyiciler bunu istiyor

Johansson’ın başrolünde yer alacağı Black Widow filmi 2020’de vizyona girecek

Marvel Sinematik Evreni’nde Black Widow’a hayat veren Scarlett Johansson, kadın kahramanlara odaklanan bir Marvel filmi ihtimalini değerlendirdi.  

Avengers: Endgame’in savaş sahnesinde Marvel Sinematik Evreni’nin kadın kahramanlarının ekranda bir arada görüldüğü an çok konuşulmuştu.

Bu sahne yalnızca kadın kahramanlardan oluşan bir Marvel filminin nasıl görünebileceğine dair bir işaret özelliği taşıyordu.

CinemaBlend'de yer alan habere göre Black Widow’un Avengers: Endgame’de ölmüş olmasından dolayı Marvel Sinematik Evreni’ndeki geleceğine dair çok şey bilmediğini söyleyen Johansson yine de kadın kahramanlardan oluşan bir proje için çok istekli olduğunu belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Johansson, Marvel’ın kadın kahramanlarının bir araya geldiklerinde “patlamaya hazır ve durdurulamaz” olduklarını ifade ederek, “Bu yüzden evet, bunu çok istiyorum. Bence izleyiciler bunu istiyor ve ben de kesinlikle bunu isteyen izleyicilerden biriyim” dedi.

Black Widow’un Avengers: Endgame’in öncesinde geçecek solo filmi 2020’de vizyona girecek. Black Widow’un ölümü, muhtemel bir kadın kahramanlar filmi de dahil, Avengers: Endgame sonrasında geçecek herhangi bir yapımda Scarlett Johansson’ın rol olabilme ihtimalini tehlikeye atıyor.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni’nin aktrisleri, Marvel’ın ilk kadın süper kahraman filmi Captain Marvel’dan çok önce tamamı kadın kahramanlardan oluşan bir Marvel filmi konusunu gündeme getirmişti.

Tessa Thompson, Brie Larson, Zoe Saldana, Scarlett Johansson, Pom Klementieff ve Karen Gillan 2017’de Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’le böyle bir proje üzerine görüşmüştü.

Captain Marvel’a hayat veren Brie Larson da geçen hafta verdiği bir röportajda kendisinin ve kadın meslektaşlarının bu tür bir proje için hala istekli olduğunu söylemiş, Marvel Sinematik Evreni’nde Scarlet Witch’i canlandıran Elizabeth Olsen da, “Çizgi romanlar, sadece diğer büyük erkekleri izlemek isteyen erkekler için değildir” diyerek projeye yeşil ışık yakmıştı.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU