Marvel Sinematik Evreni’ne katılan Kit Harington endişeli: Hayranları memnun etmek korkutucu olabiliyor

Oyuncunun rol alacağı The Eternals, 2020’da gösterime girecek

Game of Thrones’un sona ermesiyle Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan Kit Harington yeni projesi için hem heyecanlı hem de gergin hissettiğini söyledi.

CinemaBlend’de yer alan habere göre The Eternals’ta Dane Whitman karakterine hayat verecek Harington, hayranların beklentilerini karşılamanın ne kadar korkutucu olabileceğine dikkat çekti. Harington şunları söyledi:

Marvel Sinematik Evreni gibi bir şeyin içine giren çoğu kişinin belki de bu kadar büyük bir seri tecrübesi bulunmuyor. 10 yıl Game of Thrones’la yaşadım. Büyük bir seriyi, bir dünya ve devasa bir hayran kitlesi yaratan şeyi bilirim. Bu yüzden iki sebeple de hem heyecanlıyım hem de korkuyorum.

Game of Thrones’taki oyuncuların canlandırdıkları karakterler nedeniyle hayranlara karşı bir sorumlulukları olduğunu bildiğini söyleyen Harington, “Ben bu yeni evren için hazırım çünkü daha önce bir evrenin bir parçasıydım. Ama aynı zamanda daha önce bir evrenin parçasıydım ve bu yüzden korkuyorum" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Game of Thrones tecrübesi sonucu Kit Harington, popüler bir dizide önemli bir rol almanın avantajları kadar dezavantajları da olduğunu biliyor.

Böyle bir rol, şöhret ve daha profesyonel fırsatları da beraberinde getiriyor ancak karakterlerin nasıl uyarlandığı konusunda ince eleyip sık dokuyan hayranlarla mücadele etmek de bir o kadar zor. Bu izleyicileri etkilemek, sıradan izleyicileri etkilemek kadar kolay değil.

Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek gibi isimleri bir araya getirecek The Eternals’ın 6 Kasım 2020’de vizyona girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU