Enver Cenk Şahin, Medipol Başakşehir'de idmanlara çıkacak

Barış Pınarı Harekatı’na sosyal medyadan yaptığı paylaşımla destek verdiği için, formasını giydiği Alman ekibinde kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin’e, Medipol Başakşehir kapılarını açtı. Şahin, ocak ayına kadar Başakşehir’de idmanlara çıkacak

Fotoğraf: AA

Sosyal medyada Barış Pınarı Harekatı'na destek mesajı paylaştığı için Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından St. Pauli'de kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin, Medipol Başakşehir  ile idmana çıkacak

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Enver Cenk Şahin ile kulüpte bir araya geldi. Enver Cenk'in ocak ayına kadar Medipol Başakşehir ile antrenmanlarını yapacağını belirten Gümüşdağ şu ifadeleri kullandı:

Baktığınız zaman biz Türk milleti olarak, haklı davalarımızda bir ve beraber oluruz. Bu duygusal paylaşımı yapmasından dolayı da gurur duydum. Bundan rahatsız olacak bir durum yok. Rahatsız olanların kendi sorunu. Enver Cenk Şahin, bizde profesyonel olan, 7 yıl bizde futbol oynamış, çok yetenekli bir kardeşimizdir. Buradan da Almanya'ya, St. Pauli'ye transfer oldu.

Bu olayı yaşamasından dolayı çok büyük bir üzüntü duydum. Dün kendisiyle telefonla konuştum, bugün takımı ziyaret etti. Enver Cenk, fiziksel olarak, kondisyonunu kaybetmemesi için 'Burada antrenman yapabilir miyim?' diye ricada bulundu. Burası onun evi, yuvası. Dolayısıyla kapımız açık. Yaptığı paylaşımdan dolayı da onunla gurur duyuyorum.

Enver Cenk Şahin, yalnızca buranın futbolcusu olduğu için değil, bir Türk futbolcu olduğu için, kim olsaydı aynı sahip çıkma duygusunu yaşardım. Hiç bundan endişe duymam. Çünkü biz böyle zor günlerde Türk milleti olarak kenetleniriz ve bunların üstesinden de geliriz Allah'ın izniyle. Ona takım çok, başta Başakşehir var, hiç problem yok. Ocak ayında da gelmek isterse bu kapı her zaman ona sonuna kadar açıktır.

 

Gördüğü destekten çok mutlu olduğunu aktaran Enver Cenk Şahin ise, "Zor bir süreç olduğu için başkanımızın da dediği gibi zor zamanlarda ülke olarak çok güzel kenetleniriz. Bu beni çok mutlu etti, onurlandırdı. Destek görmek, insanların duygu ve düşüncelerini paylaşması tabii ki Türk evladı olarak tüylerimi diken diken etti. Çok mutluyum, herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU