Stranger Things yaratıcıları merak edilen soruyu yanıtladı: Jim Hopper öldü mü?

Hayranlar üçüncü sezon finalinden bu yana Jim Hopper’ın akıbetini tartışıyor

Stranger Things yaratıcıları dizinin üçüncü sezonundaki dramatik finalin ardından ana karakterlerden birinin hala hayatta olabileceğine dair ipucu verdi.

Late Night with Seth Meyers programına konuk olan David Harbour program sırasında Netflix’in popüler dizisinin yaratıcıları Duffer Kardeşler’i telefonla aradı.

Telefon görüşmesi sırasında Harbour, Duffer Kardeşler’i arayarak dizide canlandırdığı karakter Jim Hopper’ın akıbetini açıklığa kavuşturmalarını istedi.

Harbour, “Öldüm mü? Hopper öldü mü?” diye sordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Yani hala üzerinde düşünüyoruz” diye yanıtlayan Ross Duffer böylece Hopper’ın gelecekte diziye geri getirilmesine açık kapı bıraktı.

Harbour daha önce karakterinin kaderiyle ilgili üzüntüsünü sosyal medyadan paylaşmış ve bu açıklamanın aksine Hopper’ın temelli gitmiş olabileceğini ima etmişti. Ancak programdaki bu son röportajı, polis memurunun muhtemel ölümünün hala muallakta olduğunu gösteriyor.

Üçüncü sezonun finalinde Harbour, Hawkins’deki Starcourt Alışveriş Merkezi’nin içinde yaşanan son mücadelenin ardından ölüme terk edilmiş görünüyor.

Ancak jenerik sonrası bir sahne “Amerikalı” diye anılan ve hala hayatta olan gizemli bir karakterden bahsediyor. Çoğu Strangers Things hayranı bu karakterin Hopper olabileceği tahmininde bulunuyor.

Harbour’un kendisi de Meyers’a yaptığı açıklamada söz konusu Amerikalı’nın Hopper olduğunu düşündüğünü ancak “telefonunun pek çalmadığını” belirterek karakterinin gerçekten de ölmüş olabileceğine işaret etti.

Stranger Things, Netflix’ten 4. sezon onayını almıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kaldırarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU