Üç kişiyi öldüren TikTok katili otobüste intihar etti

Yüklediği videolarda kendini “katil” diye tanımlayan Ashwini Kumar'ın yanında kurbanlarını nasıl öldürdüğünü anlatan bir yazı bulunuyordu

Üniversite mezunu Ashwini’nin ailesi oğullarının devam eden uyuşturucu bağımlığının zihin sağlığını bozmuş olabileceğini söyledi (Reuters) 

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinin batısında üç kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle aranan Johnny Dada lakaplı Ashwini Kumar polisin otobüsü durdurması üzerine intihar etti.

Otuz yaşındaki şüphelinin yanında silah, iki dergi ve üç kişiyi nasıl öldürdüğünü detaylı şekilde anlatan 14 sayfalık yazı bulundu.

Daha önce hiçbir sabıka geçmişi bulunmayan Kumar, Johnny Dada lakabıyla TikTok’a yüklediği videolarda kendini “katil” olarak gösteriyordu. Facebook’ta “Her şeyi yok edeceğim” “Şeytan artık hazır” ve “Verdiğim tahribatı izleyin” mesajları yayımlayan Ashwini, 26 Eylül’de Bijnor’da Hindistan Halk Partisi liderlerinden Bhim Singh Kashyap’ın 25 yaşındaki oğlu Rahul Kumar’ı ve yeğeni Krishna’yı vurmuştu.

Polis, Ashwini’nin Kumar’ı ve Krishna’yı bir şeyler içmek için davet ettiğini ve daha sonra defalarca ateş açarak onları vurduğunu söylemişti. Ashwini daha sonra olayın yaşandığı kalabalık pazar alanını elindeki silahla terk etmişti. Yerel medyada yer alan haberlerde cinayetin neden işlendiğine dairse herhangi bir bilgi kaydedilmese de bunun çıkan bir anlaşmazlık sonucunda gerçekleştiği iddia edildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ashwini bundan 4 gün sonra da düğünü için Dubai’den Bijnor’a gelen 27 yaşındaki Nitika Sharma’nın evine girerek kadını öldürmüştü. Nitika’nın ailesi, kızlarının 2002’de Ashwini’yi reddettiğini söylemişti.

Şüpheliyi yakalamak üzere insansız hava araçlarıyla harekete geçen çok sayıda polis Ashwini’nin yerini tespit etti. Yerel polis kaçmak üzere şehirlerarası otobüse binen Ashwini’nin bulunduğu aracı cumartesi gece 01:15’te durdurdu.

Polisler otobüsün içinde yüzünü peçeyle örtmüş Ashwini’ye yaklaştığında, saldırgan bir tabanca çıkararak kendini başından vurarak intihar etti.

TOI’ye konuşan ve ismini vermek istemeyen otobüs şirketi görevlisi “Bijnor’a geldiğimizde otobüs neredeyse tamamen boştu. Nagina’dan iki yolcu aldık. Daha sonra karakola yakın noktada otobüse iki polis bindi ve otobüste yüzü örtülü birine bunu kaldırmasını söyledi. O da tabanca çıkararak kendini vurdu” dedi.

Üniversite mezunu Ashwini’nin ailesi oğullarının devam eden uyuşturucu bağımlığının zihin sağlığını bozmuş olabileceğini söyledi .

 

Independent Türkçe için derleyen: Ayşe Yıldız
 

DAHA FAZLA HABER OKU