‘PSG, bizim girdiğimiz kadar pozisyona girmedi’

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, berabere biten Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi'nde PSG dahi Galatasaray karşısında bizim girdiğimiz kadar pozisyona girmedi” dedi

Fotoğraf: İHA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan maç sonu basın toplantısında, ‘Oynadığımız oyun karşılığında bir puan almamalıydık’ dedi.

Kaplan, maçı şu sözlerle değerlendirdi:

Biz geçmiş maçlarda da iyi oynuyorduk ama kazanamıyorduk. Bugün de ürettiğimiz 6-7 pozisyon olmasına rağmen bir türlü golü atamadık. Antrenmanlarda o kadar çok gol vuruşu çalışıyoruz ki. Maçın başında Ayite onu gol yapsa daha farklı bir maç olacaktı. Final paslarını iyi kullansak pozisyonlarda daha sakin davransak maçı 3 puanla kapatabilirdik.

Beşiktaş’ı örnek gösterdi

7 maçta 3 puan topladıkları eleştirilen Kaplan “Beşiktaş’ın da 5 puanı var. Gençlerbirliği’nin bugün 1 puan aldığı takıma karşı Şampiyonlar Ligi maçında PSG bu kadar pozisyona girmedi. Demek ki biz iyi bir takımız. Sabretmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Kaplan, 2 Ekim’de hayatını kaybeden eski futbolcuları Isaac Promise’yi de unutmadı. Kaplın, "Isaac için üzgün olduğumuzu belirteyim. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU