Rocky ve Ivan Drago yeni proje için bir araya geliyor

Stallone ve Lundgren aksiyon dizisi The International için işbirliği yapacak

Lungren 1985 yapımı Rocky IV'de Rocky Balboa'nın ezeli rakibi Ivan Drago'yu canlandırmıştı (IMDb)

Rocky serisi için birlikte kamera karşısına geçen Sylvester Stallone ve Dolph Lundgren, yeni bir proje için bir araya geliyor.

Deadline’ın haberine göre CBS için hazırlanan ve yapım aşamasında olan aksiyon, dram türündeki dizi The International’da Stallone kendisi rol almayacak ancak dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenecek.  

The International’la Stallone ilk kez bir televizyon projesi için yönetmen koltuğuna oturmuş olacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stallone ve Lundgren’in birlikte uzun bir geçmişi var. İsveçli aktör Lundgren, 1985 yapımı Rocky IV’te Stallone’nin canlandırdığı Rocky Balboa’nın karşısındaki zorlu rakibi Rus boksör Ivan Drago’yu canlandırmıştı. İkili daha sonra Creed II’de de bir araya gelmiş, Lundgren bu yapımda da Drago karakterine hayat vermişti. Stallone ve Lundgren aksiyon serisi Cehennem Melekleri için de (The Expendables) birlikte kamera karşısına geçmişti.

Stallone son olarak Cehennem Melekleri 4 için çalışmalara başladığını açıklamıştı. Ancak filmle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Stallone ilk yönetmenlik denemesini 1978 tarihli drama Paradise Alley ile yapmıştı. Ardından 4 Rocky filmi için de yönetmen koltuğuna oturmuş, 2008 yapımı Rambo’nun ve Cehennem Melekleri’nin ilk filminin de yönetmenliğini üstlenmişti.

Stallone’nin Afganistan’da yaralanmasının ardından evine dönen bir askerin hayatını anlatacağı dram türündeki yeni filmi Tough As They Come için de yönetmen koltuğuna oturacağı belirtilmişti.

Lundgren ise Arrow ve It’s Always Sunny in Philadelphia dizilerinde rol almış, son olarak da 2018 yapımı Aquaman’de Kral Nereus olarak karşımıza çıkmıştı.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU