Sosyal medyanın muhafazakar fenomenleri

Sosyal hayatta artık daha görünür olan muhafazakar kadınlar, geçmişe nazaran farklı giyiniyor, yeni tarzlarıyla kendilerinden söz ettiriyor. Modanın muhafazakar halinin, sosyal medyada çok sayıda temsilcisi var

Instagram'ın muhafazakar fenomenlerini yüz binler takip ediyor

Sosyal hayatta aktif, paylaşımlarında şıklık yarıştıran, muhafazakar camianın stil ikonlarınlarından bazılarını sizler için seçtik...

İşte o isimler:

Hülya Aslan

525 bin takipçisi olan Hülya Aslan, Instagram'ı en aktif kullanan isimlerden. Pek çok hayranı bulunan muhafazakar Aslan'ın paylaşımları binlerce beğeni alıyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takım hakimiyeti diye bir gerçek var, @quipriveofficial ın bu takımı en iyi örneklerinden...Bakalım siz de sevecek misiniz?

Hülya Aslan (@hulyaslan)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Elif Doğan

Elif Doğan, şıklığı ve tarzı ile en beğenilen isimlerden. 167 bin takipçisi olan Doğan'ın kendi yaptığı kombinler, binlerce beğeni ve yorum alıyor.

 

 

Merve Hifa

Moda tasarımcısı Merve Hifa'nın paylaşımlarında renkli ürünler ön planda. Hifa, farklı tarzıyla dikkat çekiyor.

 

 

Gülsüm Elkhatroushi

37 yaşındaki modacı Gülsüm Elkhatroushi'nin pek çok mağazası bulunuyor. Tasarımlarında soft renkleri tercih eden Elkhatroushi, günlük hayatına dair pek çok ayrıntıyı takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor.

 

Şeyma Nuryener

Sosyal medyanın muhafazakar fenomenlerinden biri de Şeyma Nuryener. Nuryener'in makyajından kıyafetlerine paylaştığı pek çok ürün merak konusu oluyor.

 

 

Manal Chinutay

Kanadalı instagram fenomeni Manal Chinutay'ın giydiği kıyafetler ile gittiği yerler merak konusu. 280 bin takipçili Chinutay'ın web sitesi de bulunuyor.

 

 

Leena Alghouti

Instagram'ın en gözde muhafazakar güzellerinden olan Leena Alghouti'nin 266 bin takipçisi bulunuyor.

 

DAHA FAZLA HABER OKU