Maisie Williams: Arya Stark'ı canlandırmak vücudumdan utanmama neden oldu

Oyuncu, "herhangi bir büyümeyi düzleştirmek" için göğsünü kuşakla sarmak zorunda kaldığını aktardı

Maisie Williams, Arya Stark'ı canlandırmanın öz saygısı ve beden imajı üzerindeki olumsuz etkisinden bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu en küçük Stark çocuğunu canlandırdığı rolü 2011'de, henüz yalnızca 14 yaşındayken aldı ve 22 yaşına kadar bu role devam etti.

Ama Williams'a göre Arya gibi giyinmenin onu kendi vücudundan utandırdığı zamanlar da oldu, özellikle de "olgunlaşmaya" başladıktan sonra.

Vogue’a konuşan Williams şunları söyledi:

İkinci ya da üçüncü sezonda vücudum olgunlaşmaya başladı ve bir kadına dönüşmeye başladım ama Arya hala erkek çocuğu kılığında olmaya çalışıyor gibiydi. Gerçekten kısa saçlarım vardı ve beni sürekli kirle kaplayıp daha geniş ve erkeksi görünmesi için de burnumu gölgeliyorlardı. Ayrıca başlayan herhangi bir büyümeyi düzleştirmek için göğsümün etrafına bir kuşak sarıyorlardı ve bilemiyorum, yılın 6 ayı boyunca korkunç hissetmiş ve bir süreliğine utanmıştım.

Game of Thrones'un sona ermesinden bu yana Williams kendini daha kadınsı hissedeceği yeni bir tarza geçmeyi denediğini ve vücudunu benimsemenin "güzel" bir his olduğunu söyledi.

Williams “Tarzımın bu yeni aşamasında daha kadınsı görünmek, gerçek bel ölçülerine sahip olmak ve sahip olduğum vücudu benimsemek güzel” diye konuştu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU