Temel Karamollaoğlu Ali Babacan ile bir araya geldi

SP lideri Temel Karamollaoğlu Ali Babacan'la görüştü. Görüşme sonrası Babacan, "Ülke ve bölge sorunlarını ele aldık" derken, Karamollaoğlu, "Hepimizin diyaloğa ihtiyacı var" açıklamasında bulundu

5

Görüşme, Ali Babacan'ın Balgat'taki çalışma ofisinde gerçekleşti / Fotoğraf: AA

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri” kapsamında, Ali Babacan’la bir araya geldi.

Görüşme, Ali Babacan'ın Balgat'taki çalışma ofisinde gerçekleşti.

Görüşmede eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın da yer aldı.

Söz konusu görüşmenin ardından Karamollaoğlu ve Babacan basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Babacan: Çalışmalar ile ilgili kendilerine bilgi verdik

Karamollaoğlu’nun ziyaretinden memnun olduklarını belirten Ali Babacan, bir saat 45 dakika süren görüşmede, “Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu durumu ele aldık. Bizim parti çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Başlattığımız çalışmalar ile ilgili ilk elden kendilerine bilgi verdik, görüşlerini aldık” ifadelerine yer verdi.

karamollaoğlu ali babacan AA (5).jpg
Fotoğraf: AA

 

"Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması"

Temel Karamollaoğlu da, "Ülke ve bölgemizin içinde bulunduğu şartları ele aldık. Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması. Bunun için hepimizin diyaloğa ihtiyacımız var. Sayın Babacan’a çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

“Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri" programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişti.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU