Bahçeli, sağlık durumundan dolayı TBMM’nin açılışına katılamayacak

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin TBMM'nin açılış törenine katılmamasını doktorların tavsiye ettiği bildirildi

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılış törenine katılamayacağı bildirildi.

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM’de gerçekleşecek etkinliklere katılamayacağını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yalçın, Bahçeli'nin geçen günlerde üst solunum yolları enfeksiyonu yüzünden rahatsızlık geçirdiğini belirtti ve şunları söyledi:

TBMM’nin açılışı dolayısıyla meydana gelecek hareketlilik ve siyasetin yoğun gündemi dolayısıyla hastalığının nekahât döneminde yaşayabileceği öngürülen aşırı yorgunluktan uzak kalması gerektiği değerlendirilen Sayın Devlet Bahçeli’nin istirahatleri, doktorlarının tavsiyesi üzerine birkaç gün daha uzatılmıştır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu sebeple yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM’de gerçekleşecek etkinliklere katılamayacaktır. Bununla beraber, Sayın Genel Başkanımız hızla iyileşmekte, kendilerinin sağlık durumu iyiye gitmektedir.


Bahçeli, 23 Eylül'de üst solunum yoluna bağlı olarak ateş yükselmesi sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. 71 yaşında olan ve bilinen bir hastalığı bulunmayan Bahçeli, aynı gün akşam saatlerinde taburcu edilmişti.

Akşener de katılamıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de cumartesi günü viral enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmış, iki günlük tedavi sonrasında dün taburcu olmuştu. Akşener de bugün yapılacak yasama yılı resepsiyonuna katılamayacak.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU