Adele, Beyonce ve Chris Martin’den düet geliyor

Şarkının OneRepublic albümünde yer alacağı iddia edildi

Adele, 2017 Grammy Ödülleri'nde Beyonce'den ilham aldığını söylemişti (Reuters)

OneRepublic solisti Ryan Tedder, Beyonce ve Adele’in yeni bir şarkı için düet yaptıklarını söyledi.

New York merkezli radyo kanalı Z100’a röportaj veren Tedder, iki ünlü şarkıcının düetinin OneRepublic’in gelecek albümü Human’da yer alacağını belirtti.

Tedder, Coldplay’den Chris Martin’in de piyano çalarak parçaya eşlik ettiğini ifade etti. Şarkıcı başka detay vermedi ama bazı sosyal medya kullanıcıları Tedder'ın şaka yaptığını ileri sürdü.

Adele 2016’daki beğeni toplayan 25 adlı albümünde yer alan Water Under the Bridge’ten bu yana yeni bir single yayımlamamıştı.

İngiliz şarkıcı o zamandan beri halkın karşısına sınırlı sayıda çıkmış, bu durum da hayranlarının yeni bir albüm üzerinde çalıştığını düşünmesine neden olmuştu.

Beyonce’nin imza attığı son albüm bu yıl vizyona giren Aslan Kral (The Lion King) yeniden çevriminin yapımcılığını ve düzenlemesini üstlendiği soundtrack albümüydü.  

Tedder sözlerini şunları söyledi:

Sonuç olarak bir albüme yetecek malzememiz var. Ve bu iyi bir haber. Şarkı üstüne şarkı yazıyoruz. (Son single) ‘Rescue Me’ çarkları yeniden döndüren ilk şarkı gibiydi. Ve daha gelecek çok daha fazla şarkımız var. Beyonce ve Adele’in olduğu, Chris Martin’in de geçişte piyanoda eşlik ettiği bir şarkımız var.

Beyonce’nin “Halo, “XO” ve “I Was Here” şarkılarının ortak söz yazarı olan Tedder, Adele’le de “Remedy”, “Rumour Has It” ve “Turning Tables” şarkılarında işbirliği yapmıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kaldırarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU