Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nden yeni fotoğraflar geldi

Empire dergisi filme özel bir sayı yayımlıyor

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nden (Star Wars: The Rise of Skywalker) serinin hayranlarını heyecanlandıracak yeni kareler yayımlandı.

Yönetmenliğini J.J. Abrams’ın üstlendiği Star Wars Skywalker destanının bu 9. filminde Rey’i Daisy Ridley, Kylon Ren’i ise Adam Driver canlandırıyor.

Empire dergisinin Skywalker’ın Yükselişi’ne özel yayımlayacağı sayıda Rey ve Kylo Ren’in kendilerine ait kapakları bulunuyor. Bu kapaklar yan yana tutulduğunda, ışın kılıcını tutuş şekillerinden dolayı tek bir fotoğraf oluşuyor.

 

 

Filme özel bu sayıda yayımlanacak fotoğraflardaysa Kylo Ren ve Stormtrooper’ları mavi ışık yayan bir şeye karşı birlikte durmaya çalışırken görüyoruz.  

 

star-wars- Disney -Lucasfilm - 1.jpg
(Disney-Lucasfilm)

 

Bir diğer fotoğrafta The Knights of Ren’i (Ren Şövalyeleri) yakından görme fırsatı buluyoruz.

 

star-wars-Disney - Lucasfilm.jpeg

(Disney-Lucasfilm)

 

Rey ve Kylo Ren arasındaki güç mücadelesinin hangi noktada sona ereceğini öngörmek zor. Ancak öyle görünüyor ki Star Wars: Son Jedi’da (Star Wars: The Last Jedi) Snoke’a karşı destansı bir düello için takım olmalarından bu yana çok şey değişti.

Ridley ve Driver’ın yanı sıra Skywalker’ın Yükselişi’nin kadrosunda Oscar Isaac, John Boyega, Kelly Marie Tran, Mark Hamill, Billy Dee Williams, Naomi Ackie, Keri Russell, Richard E. Grant, Domhnall Gleeson ve Ian McDiarmid gibi isimler yer alıyor.

Film Türkiye’de 20 Aralık 2019’da vizyona girecek

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU