MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, Canan Kaftancıoğlu'na 'alçak', Nagehan Alçı'ya 'hain' dedi

Kaftancıoğlu, CHP'li Mücahit Avcı'ya düzenlenen saldırı sonrasında yaptığı paylaşım nedeniyle, Nagehan Alçı da Habertürk TV'deki sözleri nedeniyle MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in hedefi oldu

Kolaj: Independent Türkçe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Habertürk yazarı Nagehan Alçı'yı hedef aldı.

Yönter, Kaftancıoğlu'na "Alçak", Alçı'ya "Hain" dedi. 

CHP'li Mücahit Avcı'nın ülkücü bir grup tarafından sokak ortasında darp edilmesini eleştiren Canan Kaftancıoğlu, Twitter'da yaptığı paylaşımda "Kendini 'ülkücü' olarak tanımlayan sokak çeteleri tarafından darp edilen üyemiz Mücahit Avcı’yı ziyaret ettim. Fikirsel mücadele yerine şiddeti tercih edenlerin hakettikleri cezayı almaları için sürecin takipçisi olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Yönter, Kaftancıoğlu'nun paylaşımına Twitter hesabından "Ülkücülere sokak çetesi demek alçaklıktır... Kaftancıoğlu sözüm sana..." yanıtını verdi. 


Habertürk yazarı Nagehan Alçı ise, Habertürk TV'deki bir programda, "90'larda bu devlet bal gibi katil devletti" demişti.

Yönter, Alçı'yı hedef alarak, "Türk devletine katil demek hainliktir... Alçı sözüm sana..." dedi.

CHP'li Kaftancıoğlu ise,  Yönter'in paylaşımını alıntıladı ve şu tweeti attı:


Kaftancıoğlu, "sokak çetesi" ifadesine "İtlerinize sahip çıkın. Aşı vuracak çok bulunur" diyerek yanıt veren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür'e yönelik "Bunu yazan bir partinin il başkanı. Başka sözüm yok" demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU