Liderler turundaki Saadet lideri Karamollaoğlu'nun ikinci durağı İYİ Parti oldu

Liderler turuna çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün İYİ Parti lideri Meral Akşener’ ziyaret etti. Görüşme 2 saat sürdü

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i partisinin genel merkezinde ziyaret etti / Fotoğraf: AA

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

“Türkiye’nin Geleceği İçin Liderler Ziyaretleri’ kapsamındaki ilk ziyaretini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu bugün İYİ Parti Genel Merkezi'ndeydi.

Akşener'in seçim esprisi

Meral Akşener, Karamollaoğlu’nu makam odasının önünde karşıladı.

Karamollaoğlu, "Biz böyle hızlı görüşmeye başlarsak seçim gelir yalnız" diyerek espri yapan Akşener’e "Ben birkaç sene seçim beklemiyorum" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Basına kapalı yapılan görüşme 2 saat sürdü. Görüşme sonrası gazetecilere açıklama yapan Akşener,"Türkiye'nin meselelerine, problemlerine ve fırsatlarına dair bir sohbet gerçekleştirdik. Daha sık görüşmeyi kararlaştırdık" dedi.

"Siyasiler olarak üzerimize sorumluluklar düşüyor"

Karamollaoğlu ise, "Çok faydalandığım bir görüşme oldu. Ülkemizin ve bölgemizin meseleleri hatta dünya ile bir takım endişelerimiz var. Bunların bertaraf edilebilmesi için de bizim üzerimize siyasiler olarak bazı sorumluluklar düşüyor. Bu konuda çok genişçe bir sohbetimiz oldu" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na da gidecek

Karamollaoğlu'nun lider ziyaretleri devam edecek. Saadet liderinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni siyasi parti kurmaya hazırlanan eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile eski ekonomi bakanı Ali Babacan'ı da ziyaret etmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe, Ajanslar
 

DAHA FAZLA HABER OKU