Ronaldo’nun korumalığını yaptı, şimdi cumhur ittifakından belediye başkanı adayı

Savunma sporu Wing tsun “sifu” unvanına sahip Süleyman Kocabıyık, Cumhur ittifakı’nın Narlıdere Belediye Başkan adayı oldu. Kocabıyık bir dönem Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun korumalığını yapmıştı

Süleyman Kocabıyık İzmir Narlıdere belediye başkanı adayı oldu.

Ak Parti, cumhur ittifakı çerçevesinde bazı ilçelerde ittifakın diğer üyesi MHP’nin adaylarını destekleyecek. O adaylardan biri İzmir’in Narlıdere ilçesinden belediye başkan adayı olan Süleyman Kocabıyık.
 
Wing tsun isimli savunma sporunda usta anlamına gelen “sifu” unvanını kazanan Kocabıyık, ABD, Kırgızistan, Sudan ve Türkiye’de bu sporun öğretildiği okullar açtı. Kocabıyık birçok ünlü ismin korumalığını da yaptı. O ünlülerden biri Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo. 

 

Kocabıyık’ın korumalığını yaptığı bazı ünlüler de Paris Hilton, Kevin Costner, rapçi Ceza ve sanatçı Mercan Dede.
  
Sivillere ve emniyet personeline eğitimler verdiğini anlatan Kocabıyık, “Eğitimci aynı zamanda bir siyasetçidir. Biz on binlerce insana dokunuyoruz. Türkiye'nin 30 şehrinde seminerler verdim. İnsanlarla bire bir görüşüyorum. Yaptığım çalışmalar sonucunda gördüm ki insanların benden farklı beklentileri var. Bir yöneticilik vasfı da taşıdığımı düşünerek, insanların beklentilerine cevap verebilmek için kendime bir yol çizmeye karar verdim. Bunun da siyaset olduğunu düşündüm" dedi.
 

DAHA FAZLA HABER OKU