Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tank palet yanıtı: Gizlediği tüm gerçekleri halkımla paylaşmaya devam edeceğim

Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesiyle ilgili kendisini yalan söylemekle suçlayan Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu:

Fotoğraf: Reuters

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikası ile ilgili Erdoğan’ın kullandığı “Bay Kemal hayatını bu tür yalanlar üzerine bina ettiği için ‘Acaba bu yalan bana ne getirir’ diye düşünüyor” sözlerine yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Gizlediği tüm gerçekleri halkımla paylaşmaya devam edeceğim” dedi.

Tank palet fabrikasının satışıyla ilgili bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a şu sözlerle cevap verdi:

Sarayda oturan zat, Tank Palet Fabrikası’nın Katar ordusuna peşkeş çekildiğini inkar etmişti, gerçekleri söyleyen özgür medyayı da yalan haber yapmakla suçlamıştı… Ama ben onun gizlediği tüm gerçekleri halkımla paylaşmaya devam edeceğim!

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tank palet fabrikası ile ilgili Fox TV muhabirinin bir sorusuna “Fox TV’yi bir yalan medya olmaktan çıkarın. Fox’un yayın politikasını değiştirmesi lazım” demiş ve Kılıçdaroğlu’na şu sözleri iletmişti:

Kılıçdaroğlu, hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Müddei, iddiasını ispatla mükelleftir. Müddei kim burada? Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mı satılmamış mı bunu ispat etmesi lazım. Burası kira ile bu gruba verilmiştir. Bay Kemal hayatını bu tür yalanlar üzerine bina ettiği için ‘Acaba bu yalan bana ne getirir’ bunu düşünüyor”
 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU