Avengers dahil tüm Marvel filmlerini içeren Infinity Saga’nın fragmanı yayımlandı

Marvel Sinematik Evreni’ne ait önemli bir filminin logosu fragmana dahil edilmedi

Marvel, Infinity Saga'nın ilk defa temmuzda San Diego Comic-Con'da gösterilen tam fragmanını yayımladı.

Bir Marvel hayranının "Marvel'in yarattığı en iyi şeylerden biri" diye nitelendirdiği bu yeni video, 10 yılda gösterime giren 23 filmi 3 dakikadan daha az bir sürede özetlemeyi başarıyor.

Fragman, ilk defa 2008'de beyaz perdeye yansıyan Tony Stark (Robert Downey Jr.) karakterinin Iron Man elbisesini yaratırken ortaya çıkan demir dövme sesiyle başlıyor. Avengers: Endgame'in finalinde Marvel Studios logosu ekrandayken de aynı sesi duymuştuk.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth) ve Kaptan Amerika (Chris Evans) gibi Marvel Sinematik Evreni'nin tüm önemli karakterleriyle beraber görünenler arasında Edward Norton'un başrolünde yer aldığı The Incredible Hulk (2008) da var.

Stark'ın yanı sıra Vision'ın (Paul Bettany) da sesinin duyulduğu fragman, Yenilmezler'in (Avengers) hep birlikte savaşa girmesiyle sona eriyor.

Buna rağmen En İyi Film Oscar adayı Black Panther'in logosunun fragmanda yer almaması dikkat çekiyor. Bunun nedeniyse bilinmiyor.

Fragmanla birlikte Marvel hayranları, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige'in 4. Evre'nin öncesinde piyasaya sürüleceğini duyurduğu Infinity Saga DVD seti için sabırsızlanmış görünüyor.

Marvel'dan gelen son haberler, X-Men'in 5. Evre'yle resmen Marvel Sinematik Evreni'ne katılmasından önce Wolverine'in jenerik sonrası sahnelerde evrene dahil olabileceğinin ipuçlarını vermişti. Bu arada Deadline'da yer alan bir haberde, Scarlett Johansson'un solo filmi Black Widow'da Downey Jr.'ın Iron Man olarak yine karşımıza çıkacağı iddia edilmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU