İstanbul Maltepe ve Arnavutköy’de çifte aile cinayeti: 5 ölü

İstanbul Arnavutköy'de bir kişi annesi, ağabeyi ile üvey babası ve üvey kardeşini silahla vurarak öldürdü. Maltepe’de de 17 yaşındaki çocuk babasını 5 yerinden bıçakladı

İstanbul'da çifte aile cinayeti / Fotoğraf: İHA

İstanbul Arnavutköy Anadolu Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki bir evde Kadir Açıkalın (42), Kader Aydın, (42) Serkan Aydın (26) ve Nazlıcan Açıkalın (9) silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, konuya ilişkin başlattığı çalışma kapsamında Veysel Aydın'ın (23) annesi, ağabeyi, üvey kardeşi ve üvey babasını silahla vurarak kaçtığını belirledi.

Zanlı, Kocaeli Darıca'da olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Hayatını kaybeden 1'i çocuk 4 kişinin cesetlerinin, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yapacağı incelemelerden sonra morga kaldırıldığı öğrenildi.

Psikolojik sorunları olan çocuk babasını öldürdü

İkinci cinayet haberi de İstanbul’un Maltepe ilçesi, Çınar Mahallesi, Kadir Has Caddesi üzerinde yer alan dört katlı bir binanın ikinci katında bulunan daireden geldi. 

 

Yusuf Başıgüzel
Yusuf Başıgüzel / Fotoğraf: İHA

 

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı daire içerisinde sözlü olarak tartışmaya başlayan baba Yusuf Başıgüzel ile oğlu Akın Başıgüzel’in seslerini duyan komşuları kapıya geldiğinde korkunç gerçek ortaya çıktı. 

Komşuların iddiasına göre psikolojik sorunları olan 17 yaşındaki Akın Başıgüzel, babasını beş ayrı noktadan bıçaklayarak öldürdü ve ihbar sonucu adrese gelen polis ekiplerine teslim oldu. 

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube’ye götürülen 17 yaşındaki Başıgüzel’in babasını neden öldürdüğü henüz bilinmezken olay yerine gelen Cinayet Büro ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri daire içerisinde yaklaşık iki saat boyunca delil topladı.

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU