Özhaseki, AK Parti’den istifa edenler için, ‘Kapılarda yatmış ama aday olamamış kişiler’ dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, partiden istifa edenler için ‘kapılarda yatmış ama aday olamamış kişiler ya da milletin de onları dışlamasından kendilerine yer bulamamış insanlardır’ ifadelerini kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Afyonkarahisar'da ‘40 Hatimli Şifalı Aşure’ etkinliğine katıldı / Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partiden istifa edenler hakkında açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisar'daki ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özhaseki AK Parti’den istifa edenler için şunları söyledi:

Genellikle istifa edenlere bakın, partimizden ya aday olmak isteyip dilekçe vermiş, kapılarda yatmış ama aday olamamış kişiler ya da milletle gönül bağını kestiği için milletin de onları dışlamasından kendilerine yer bulamamış insanlardır. Onlar çıkarken bu tür sözleri söyledikleri zaman, bizim yanımızda ve nezdimizde hiçbir zaman anlamı olmaz.

Özhaseki, yeni kurulucağı söylenen partiler ve kabine değişikliği söylentileri için ise şu ifadeleri kullandı:

Zaten ortada yüzlerce parti var. Bir tane de onlar kursunlar, çok da lazımsa. Bakanlar Kurulu değişikliğini de biz bilemeyiz arkadaşlar. Onlar Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirinde olan işler. Dışarıdan illa da bir şeyler isteniyor diye bir şey yapılmaz. Eğer gerçekten bir ihtiyaç varsa, onu da Sayın Cumhurbaşkanımız görür. İstişare heyetindeki arkadaşlarımız bunu görür. Ona göre tavır alınır.

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU