Akit yazarı: Adnan Oktar davasında sanıklara kadınların çırılçıplak soyunmaları sorulmazsa dava sonuçsuz kalabilir

Ali Karahasanoğlu: Adnan Oktar başta olmak üzere, hakim önüne çıkan her sanığa, “Bu rezalet nedir” diye soru üstüne soru yöneltilmesi gerekiyor

Kolaj: Independent Türkçe

Yeni Akit gazetesinin yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu, Adnan Oktar davasıyla ilgili kaleme aldığı yazıda “kadınlara çırılçıplak soyunmalarının sorulması gerektiğini” aksi halde davanın sonuçsuz kalacağını öne sürdü.

Karahasanoğlu “Oktar davası nereye gidiyor?” başlıklı yazısında soruşturmanın başladığı günlerde “Örgütün ağına düşürülen genç kızlara tacizde bulunuluyor, bunlar şantaj amaçlı olarak kasete alınıyordu!” gibi iddialar bulunduğunu hatırlatarak şunları yazdı:

Bugün geldiğimiz noktada, aradan 1.5 yıl geçmiş olmasına rağmen, iddia makamı böyle bir kaset ortaya çıkaramadı. Çıkaramadı mı, çıkarmadı mı, yoksa işin içinde başka işler mi var, bilemiyoruz. Olayı derinlemesine sorguladıkça, Adnan Oktar ve ekibi kendisini büyük bir pişkinlikle, temize çıkartacak adımları atıyor... 

“Elinizde kaset yok ise, istediğiniz kadar, ‘Tecavüze uğrayan kızların kasetleri ile şantaj yapılıyordu’ deyiniz” ifadelerini kullanan Karahasanoğlu, özetle şöyle devam etti:

Hepimizin gözü önünde, bu adamlar  kadınları çırılçıplak soyup, karşılarında oynatmadılar mı?

Havuz başlarında, köşklerin salonlarında, erkekler tempo tutarken, bayanlara da kimi zaman mayoları ile, kimi zaman bikinileri ile dans ettirmediler mi?

"Bu görüntüler gizli değil. Üçüncü şahıslar tarafından çekilmiş değil" diyen Akit yazarı, "İslam’ın en birinci şartı olan başörtüyü çıkartmayı geçtik.. Transparan elbise giymeyi geçtik, vücut hatlarını gösteren dar giysileri geçtik.. Kadınları, bikini ile milletin karşısına çıkaracaksınız" ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

Adnan Oktar başta olmak üzere, hakim önüne çıkan her sanığa, “Bu rezalet nedir” diye soru üstüne soru yöneltilmesi gerekir iken.. “Kadınlarla ilişkiniz nedir” diye bir soru yöneltip, “Ben bütün kadınları seviyorum” cevabı ile konuyu kapatacaksınız.. “Bu ahlaksızlığı nasıl işleyebildiniz” diye sormayacaksınız. Peki, bunları ne ile mahkum edeceksiniz?

Karahasanoğlu, “Kadınların çırılçıplak soyulmaları ile ilgili sorular sanıklara yöneltilmezse, bu dava da, öncekiler gibi sonuçsuz kalabilir…” yorumunu yaptı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU