Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'dan Ali Koç'a: Rekabette geri kalmanın çaresizliği

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Fatih Terim için söylediği, "Bir insanın sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir" sözlerine, sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay sosyal medya hesabından yanıt verdi

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay / Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadı'nda voleybol takımı için imzalanan sponsorluk anlaşmalarının yapıldığı törenin ardından Fatih Terim ile ilgili yaptığı açıklamalara Galatasaraylı yöneticiler tepki gösterdi.

Ali Koç'un açıklamalarına ilk tepki Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'dan geldi.

Günay kişisel Twitter hesabından yapıtığı paylaşımda, "Rekabette geri kalmanın çaresizliği" ifadelerini kullandı.

 

 

Ali Koç'un Fatih Terim'i hedef alan sözlerine Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik de tepki gösterdi. 

Recevik kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajda,"Sen anlat kendi sicilini hele,hep beraber eğlenelim. Hocamızın siciline laf söyleyemezsin" yanıtını verdi. 

 

 

Galatasaray Kulübü resmi Twitter hesabı da Fatih Terim'in kazandığı kupaların sayılarının yer aldığı bir paylaşımı, "Hocamızın sicili aşağıdaki gibidir..." notuyla paylaştı. 

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, bir basın mensubunun Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in söylediğini iddia ettiği "Organize yapılan işler profesyonel yapılmaya başlandı", "Maçlar Avrupa'da sahada Türkiye'de ise masada kazanılıyor" açıklamalarını şöyle yanıtlamıştı: 

Onların fıtratında olan bir şey. Yorum yapmak istemiyorum. Dünya neler konuşuyor. Avrupa futbolu neler üstünde tartışıyor. Bizim ülkemizde tweet 19.05'te atılmış... Nasıl oluyor da bir insanın sicili bu kadar bozuk olabilir. Hem futbolculuk hem de antrenörlük hayatında bu kadar ceza alabiliyor. Bununla ilgili konuşacağımıza 19.05'e takılıp duruyoruz. Spor kulüpleri olarak sahada rekabet ediyoruz. Bunun dışında omuz omuza verip çalışmak durumundayız. Hep bir kavga ve gürültü gidiyor. Bizimle ilgili imada bulunan çok açıklama oluyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla konuşmak zorunda kalmayız.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU