‘Susamam’ şarkısındaki rapçiler hakkında suç duyurusu

Şanışer’in 17 rapçi ile birlikte seslendirdiği Susamam şarkısına ilişkin bir kişi savcılığı suç duyurusunda bulundu

Susamam klibi, 10 günde 25 milyon izlendi / Fotoğraf: youtube/Şanışer

Şanışer takma adını kullanan rap sanatçısı Sarp Palaur ile birlikte 18 rapçinin yer aldığı “Susamam” adlı şarkı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunuldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

‘Susamam’ parçasında yer alan sözlerden ‘rahatsızlık duyduğunu’ ifade eden bir kişi, yaklaşık 15 dakika süren parçada yer alan 18 kişi hakkında şikayetçi oldu.

Savcılığın şikayetin kaydını aldığı ve incelemesini sürdürdüğü öğrenildi.

Defkhan: Projeden ayrılıyorum

"Susamam" parçasında "gurbet" temalı bölümü seslendiren Defkhan ise Twitter hesabından projeden ayrıldığını açıkladı. Defkhan "Selam dostlar.. susamam adlı parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile Parçadan ve Projeden ayrıldığımı belirtmek istiyorum.açıklamayı bu denli geç yapmamın sebebi , olayı şahsi şova çevirmek istemediğim ve size karşı beslediğim derin saygı ve sevgimdendir" paylaşımı yaptı. 

6 Eylül tarihinde yayınlanan ‘Susamam’ klibi, doğa, adalet, eğitim, kadına şiddet, hayvan hakları gibi konuları çeşitli etiketlerle farklı bölümleri işliyordu.

10 günde 25 milyon izlenmeye ulaşan klipte Ados, Fuat, Server Uraz, Hayki, Tahribad-ı İsyan, Beta, Ozbi, Deniz Tekin, Sokrat St, Yeis Sensura, Sehabe, Aspova, Aga B, Defkhan, Mert Şenel, Kamufle ve Mirac yer alıyordu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar
 

DAHA FAZLA HABER OKU