Yeni The Office dizisinin oyuncuları belli olmaya başladı

The Office US'in yapımcısının yeni dizi üzerinde çalıştığı bildirildi

(NBC)

The Office'le aynı evrende geçen yeni spin-off dizisinin kadrodaki ilk oyuncuları belirlediği bildirildi.

Ricky Gervais'in İngiltere'nin Slough kentinde geçen ünlü sitcom'unu ABD televizyonlarına uyarlayan senarist ve yapımcı Greg Daniels, Nathan For You'nun ortak yaratıcısı Michael Koman'la birlikte devam dizisi üzerinde çalışıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Hollywood Reporter'a göre, kaynaklar yeni oyuncu kadrosuna The White Lotus'un ikinci sezonunda tatil köyü müdürü Valentina'yı canlandıran Sabrina Impacciatore ve Star Wars filmleri Güç Uyanıyor (The Force Awakens), Son Jedi (The Last Jedi) ve Skywalker'ın Yükselişi'nde (The Rise of Skywalker) General Armitage Hux rolüyle tanınan Domhnall Gleeson'ın liderlik edeceğini söylüyor.

Mockumentary (konuyu ciddi bir belgeselmiş gibi anlatan, aslında tamamen hiciv ve parodi maksadıyla çekilen yapım -çn.) dizisinin muhtemelen yeni karakterlerle yeni bir ofiste geçeceği ancak kurgusal Dunder Mifflin Kağıt Şirketi'yle aynı dünyada yaşayacağı daha önce bildirilmişti.

Dijital yayın platformlarında hâlâ muazzam ilgi gören The Office US'in devamı niteliğindeki dizi Universal Television için geliştiriliyor ancak henüz yeşil ışık almış değil.

Daniels, daha önce başrol oyuncusu Nathan Fielder'la birlikte yarattığı ve Fielder'ın zor durumdaki şirketlere yardım etmeye çalışmasını konu alan belgesel-realite şov türündeki Comedy Central dizisi Nathan For You'daki işi sayesinde Koman'la iletişime geçti.

Koman'ın diğer yazarlık çalışmaları arasında Saturday Night Live ve Late Night with Conan O'Brien yer alıyor. Koman, The Office'te 5. sezondan itibaren naif resepsiyonist Erin Hannon'ı canlandıran aktör Ellie Kemper'la 2012'de evlenmişti.

Daniels'ın The Office'i yeniden başlatmak ya da yenilemek istediği geçen eylülde bildirilmişti.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinin Scranton kentindeki bir kağıt ve kırtasiye malzemeleri toptan satış şirketini merkez alan The Office'in ABD versiyonu 2005'le 2013 arasında 9 sezon boyunca sürmüştü.

Steve Carell ilk 7 sezon boyunca The Office'in ana yıldızıydı ve şirketin sosyal açıdan beceriksiz ama sevimli patronu Michael Scott'ı canlandırmıştı. Diğer önemli karakterler arasında satış yöneticisi Jim Halpert (John Krasinski), resepsiyonist Pam Beesly (Jenna Fischer) ve ofiste disiplin yanlısı Dwight Schrute (Rainn Wilson) vardı.
 

Steve Carell

Steve Carell ABD'de The Office'in oyuncu kadrosuna liderlik etmişti (NBC)​​​​​​


2018'de bir Nielsen raporu, Netflix abonelerinin The Office'i diğer tüm dizilerden daha fazla dakika izlediğini ortaya koymuştu.

Daniels daha önce diziyi geri getireceğini ima etmişti ancak bu, oyuncuların aynı rolleri yeniden canlandırması yerine güncellenmiş bir şekilde olacaktı:

Bence bu evrenin bir uzantısı gibi olur, ne demek istediğimi anlıyorsunuz, tıpkı [The] Mandalorian'ın Star Wars'un bir uzantısı olması gibi. Ama bunun insanların isteyeceği bir şey olup olmayacağını bilmiyorum, bunu söylemek zor.

Bu yıl şubatta Dakota Johnson, The Office'in final setindeki "tuhaf dinamikleri" hatırlatarak şunları söylemişti: 

Hiç kimse benimle konuşmak istemedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU