Hasta yetiştirmeye çalışan aracın yolunu açan motosikletli, şeridi boşaltmayan kamyonetin aynasını kırdı

Kamyonete saldıran motosikletliyi başka motosiklet sürücüleri sakinleştirdi

Hasta yetiştirmeye çalışan aracın yolunu açan motosikletli, şeridi boşaltmayan kamyonetin aynasını kırdı

İstanbul'da E-5 karayolunun Sefaköy mevkisinde hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan otomobile yolu açan motosikletli bir şahıs, yolu açmayan kamyonetin aynasını kırdı. Öfkeli saldırgan aracın camını da yumruklarken, kamyonet sürücüne ağız dolusu küfür etti. 

Kask kamerasına yansıyan görüntüler, önceki gün sat 15.30 sıralarında kaydedildi. E-5 karayolu Sefaköy mevkisi Edirne istikametinde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir otomobil sürücüsü, hastasını aracına alarak hastaneye yetiştirmek üzere yola çıktı. Ancak sürücü bir süre sonra karayolunda trafiğe takıldı. 

Hastası olduğunu belirtmek için dörtlü sinyallerini yakan sürücünün yardımına o esnada motosikletli bir genç yetişti. Otomobilin önüne geçtikten sonra korna, ambulans ve polis sireni çalan motosikletli el ve kol hareketleriyle de yolu açmaya başladı.

Kamyonetin aynasını kırıp camlarını yumrukladı

Bir süre bu şekilde devam eden genç, önüne çıkan kamyonet sürücüsünü yolu açması için uyardı. Uyarılara rağmen sürücü yolu açmayınca sinirlenen motosikletli, bir süre bağırdıktan sonra kamyonete vurmaya başladı. Öfkeli motosiklet sürücüsü, yumruk darbesiyle kamyonetin aynasını kırdı. Hızını alamayan motosikletli, ardından aracın camını yumruklamaya başladı. Diğer motosiklet sürücülerinin araya girmesiyle kamyonet sürücüsü aracını yoldan çekerken, otomobil sürücüsü de hastaneye yetişmek için yoluna devam etti. 

 

İHA

DAHA FAZLA HABER OKU