Ölen babasının videosunu gören Juventus yıldızı Christiano Ronaldo gözyaşlarına boğuldu

Röportaj sırasında videoyu izleyen Portekizli yıldız duygu dolu anlar yaşadı

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Christiano Ronaldo bir televizyon röportajı esnasında yıllar önce ölen babasının videosunu izleyince gözyaşlarına hakim olamadı.

Juventus’un forvet oyuncusu, 52 yaşındayken karaciğer yetmezliğinden hayatını kaybeden alkolik babası Jose Dinis Aveiro’nun kendisi hakkında konuştuğu videoyu görünce gözyaşlarını tutamadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ronaldo “Bu videoyu daha önce hiç görmedim. İnanılmaz” dedi.

Babasının başarıları hakkındaki görüşlerinden dolayı gurur duyup duymadığına ilişkin soruyaysa, Manchester United’ın eski sol kanat oyuncusu “Evet, hem de fazlasıyla” yanıtını verdi.

Ronaldo sözlerine şöyle devam etti:

Bu röportajın eğlenceli geçeceğini düşünmüştüm, ancak ağlayacağımı düşünmemiştim. Bu görüntüleri daha önce hiç görmedim. Bunları nereden… Bu görüntüleri alıp aileme göstermeliyim. Babamı yüzde yüz tanımıyorum. O sarhoş biriydi. Onunla hiç normal şekilde sohbet edemedim. Çok zordu.   

Ronaldo henüz 20 yaşındayken ölen babası oğlunun kariyerindeki en büyük başarıları göremedi. Bunlar arasında 5 kez kaldırdığı Şampiyonlar Ligi kupası, 5 kez layık görüldüğü yılın en iyi erkek futbolcusuna verilen Altın Top ödülü (Ballons d’Or), ülkesini taşıdığı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) ve UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğu bulunuyor.

Dört çocuk sahibi 34 yaşındaki futbolcu “Ailem gördü. Annem, kardeşlerim, hatta büyük oğlum. Ama babam, o hiçbir şey görmedi. Ve… o erken yaşta öldü” diye konuştu.

Ronaldo ayrıca kız arkadaşı Georgina Rodriguez’le henüz olmasa da, bir gün evlenme planı olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

Bir gün elbette “evleneceğiz”. Bu aynı zamanda annemin de hayali. Bu yüzden bir gün neden olmasın?

PA’dan yararlanılmıştır  

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport/football/european

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU