Kemal Öztürk, "Yeni mahallen hayırlı olsun" diyen Ersoy Dede'ye yanıt verdi: Sizin gibi sonradan gelenlerin bulaştırdığı virüsler yüzünden...

Gazeteci Kemal Öztürk'ün "mahalle değiştirdiğini" iddia eden Star yazarı Ersoy Dede'ye yanıt geldi: Mahalle hastalıklı hale geldi

Ersoy Dede (solda) ve Kemal Öztürk/ Kolaj: Independent Türkçe

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bugünkü yazısında gazeteci Kemal Öztürk'le ilgili "Kemal Öztürk'ün yeni mahallesi hayırlı olsun" başlıklı bir yazı yazdı.

Yazısında, Kemal Öztürk'ün bir TV yayınında Selman Öğüt'le tartıştığı için "Kemalistlerden ve mahallenin eski sakinlerinden de bol bol alkış aldığını" öne süren Dede, "Ne diyeyim, hayırlı olsun" diyerek yazısını bitirdi.

Dede bu yazıyı kişisel Twitter hesabından da paylaştı.
 


Bu yazıya Kemal Öztürk'ün tepkisi sert oldu.

Dede'ye Twitter'dan cevap veren Öztürk, "Kimi, kimin mahallesinden gönderiyorsun? Sizin gibi sonradan gelenlerin bulaştırdığı virüsler yüzünden bu mahalle böyle hastalıklı hale geldi zaten. Ama arınacak ve temizlenecek buna eminim" diye yazdı.
 


Anadolu Ajansı'nın genel müdürüyken 2014 yılında istifa eden Öztürk, yazılarına müdahale edildiği gerekçesiyle geçtiğimiz ay Yeni Şafak'tan istifa etmişti.

Öztürk yeni bir YouTube kanalı açarak gazeteciliğe devam edeceğini duyurdu.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU