Yıllar sonra yeniden çekilen korku filminin devamı gelecek mi?

"Daha da çılgın olacak"

Hellraiser: Şeytan Pusuda Bekliyor'ın başrollerinde Odessa A'zion, Jamie Clayton, Adam Faison, Drew Starkey ve Brandon Flynn yer alıyor (Hulu) 

Britanyalı yazar Clive Barker'ın korku romanı The Hellbound Heart'tan (Cehenneme Giden Kalp) uyarlanan Hellraiser: Şeytan Pusuda Bekliyor (Hellraiser), 2022'de vizyona girdi. Böylece 1987'de aynı adlı filmle başlayan seri, yeniden hayata geçmiş oldu. 

2022 yapımı korku, Hellraiser serisinin 11. filmi olma özelliğini taşıyor. Yönetmen koltuğunda David Bruckner'ın oturduğu film, bağımlılıktan kurtulan genç bir kadının, kardeşinin ortadan kaybolmasından sorumlu olan gizemli bir bulmaca kutusunun ardındaki doğaüstü güçlerle mücadelesini konu alıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hulu yapımı yeni Hellraiser'ın prodüktörü potansiyel bir devam filminin aktif olarak tartışıldığını söyledi.

Henüz Hellraiser: Şeytan Pusuda Bekliyor'un devam filmi resmen onaylanmadı ancak yönetmen David Bruckner, bu evreni daha fazla keşfetme arzusunu daha önce dile getirmişti.

Yapımcı Keith Levine, geçtiğimiz günlerde ComicBook.com'a verdiği röportajda son projesi Omen: İlk Kehanet'i (The First Omen) anlattı ve Hellraiser 2 olasılığı hakkında konuştu. 

Filmin devam filmiyle ilgili umutlu konuşan yapımcı, Bruckner'ın bazı ön görüşmelerde bulunduğunu belirtti. 

"Daha çılgın ve daha harika"

"Evet. Bir devam filmi yapmaya çalışıyoruz ve bu konuda görüşmelerimiz oldu" diyen yapımcı sözlerine şöyle devam etti:

Bu görüşmelerde tam olarak hangi noktada olduğumuzu söyleyemem ama Bruckner bu görüşmelere dahil oldu ve sanırım o dünyayı yeniden başlatmak için çok fazla zaman ve enerji harcadık.

Levine, "İleride başka bir filme geçmenin daha da çılgın ve daha da harika olacağını düşünüyoruz" diyerek ekledi: 

Evet, bu kesinlikle üzerinde çok çalıştığımız bir konu ve yakında daha fazla haber alacağımızı umuyoruz.

2022 tarihli Hellraiser: Şeytan Pusuda Bekliyor, eleştirmenleri ve korku filmi meraklılarını memnun edememişti. Ancak hem olumlu hem de olumsuz eleştiriler alan filmle ilgili ortak kanı, serinin ilk filminden bu yana en iyisini olduğuydu.

İşlerin henüz sadece tartışma aşamasında olduğu projenin hayata geçirilmesi halinde yapım ekibinin nasıl bir yön izleyeceği belirsizliğini koruyor.


Independent Türkçe, ComicBook.com, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU