Yeni korku filmi, prömiyerdeki kalabalığın ödünü kopardı

Sinema salonundan çığlıklar yükseldi

Korku filminde başroldeki Sydney Sweeney'ye Álvaro Morte, Benedetta Porcaroli, Dora Romano, Giorgio Colangeli ve Simona Tabasco eşlik ediyor (Black Bear Pictures)

Yakın zamanda sevilen televizyon programı Saturday Night Live'da sunuculuk yapan Sydney Sweeney, yeni korku filmi Immaculate'ın dünya prömiyeri için ABD'nin Teksas eyaletindeki Austin'de düzenlenen SXSW festivaline gitti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İtalyan kırsalındaki ücra bir manastırda yeni bir yolculuğa çıkan Amerikalı rahibe rolündeki aktris, salı gecesi Paramount Tiyatrosu'ndaki kalabalığın ödünü kopardı.

Beklenmedik anlarda seyircileri korkutan ürkütücü sahneler nedeniyle salondan sık sık çığlıklar yükseldi. 

HBO'nun sevilen draması Euphoria'da Cassie karakterini canlandıran 26 yaşındaki aktris, gösterimden sonra sahnede yapılan söyleşide, "Bence karakterleri ve hikayeyi gerçekten önemsiyorsunuz" dedi. 

Evet, hepinizin koltuklarınızda zıplamanızı ve dehşete kapılmanızı istedik. Ama yine de hikayeyi önemsiyorsunuz.

Yapımcıları arasında Sweeney'nin de bulunduğu filmin ABD'de 22 Mart'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Michael Mohan tarafından yönetilen ve Andrew Lobel'in kaleme aldığı Immaculate, ünlü bir İtalyan manastırına taşınma şansı verilen genç rahibe Cecilia'yı merkezine alıyor. 
 


Sweeney, Immaculate için ilk kez 10 yıl önce seçmelere katılmış ama o zamanlar film çok farklıymış. Aktris seçmelere ilk katıldığında film bir yatılı okulda geçerken, ana karakterin de daha genç olması amaçlanıyormuş.

İlk yorumlar iyi değil

Senarist Lobel film gösteriminden sonra yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Yıllar sonra filmin nasıl olması gerektiğini anladık ve Mike'la Sydney de bunun ayrılmaz bir parçasıydı.

Immaculate, eleştirmenlerden çoğunlukla olumsuz yorumlar aldı. Deadline, filmin "Sweeney'nin başını çektiği bir oyuncu kadrosuna rağmen ilahi dehşet öyküleriyle dolu dini korku dünyasında kendine yer edinmekte zorlandığını" yazdı.

Daily Beast ise Dehşetin Yüzü'ne (The Nun) fazlasıyla benzediğini öne sürdüğü filmi eleştirdi. 

Sweeney son olarak romantik komedi Senden Başka'da (Anyone But You) Glen Powell'la birlikte rol almıştı. Film gişede beklenmedik bir başarı elde ederek türün son yıllardaki en beğenilen yapımlardan biri olmuştu. 

Amerikalı aktris ayrıca son Marvel filmi Madame Web'de de yer aldı. Gişede umduğunu bulamayan süper kahraman filmi, eleştirmenler tarafından da sert eleştiriler alarak yerden yere vurulmuştu. 


Independent Türkçe, Variety, Deadline, Daily Beast

DAHA FAZLA HABER OKU