Stranger Things yıldızı “sahte” makyaj temizleme videosu tepki çekince özür diledi

Kendi markasına ait ürünlerle uyguladığı cilt bakımını videoya çeken Millie Bobby Brown’un yüzünde hala makyaj olduğu görülüyor

Millie Bobby Brown, kendi markasına ait cilt bakım ürünlerini yüzüne uyguluyormuş gibi yaptığı video nedeniyle hayranlarından özür diledi.

Videoda Florence by Mills marka cilt bakım ürünlerini yüzüne aslında uygulamadığı ya da makyajını çıkarmadığı görülen 15 yaşındaki oyuncu gece bakım rutinini paylaşırken numara yapmakla suçlanıyor.

Gelen eleştirilerin ardından açıklamada bulunan Stranger Things yıldızı “hala öğrenme aşamasında olduğunu” söyledi ve “geri dönüşler” için minnettarlığını dile getirdi.

Brown, Instagram’da yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

Bu sektörü daha iyi tanıma sürecindeyim ve rutinlerimi paylaşmanın en iyi yolunu hala öğreniyorum. Ben bir uzman değilim. O gece için kişisel bakım uygulamamın benzerini gösteren hızlı bir video çekmenin iyi olacağını düşündüm. Ama aktarılan bu olmadı. Anlıyorum, bu yolculuktaki tüm geri dönüşleriniz için minnettarım. Lütfen düşüncelerinizi paylaşmaya devam edin, ben de devam edeceğim!

Brown paylaşımını hayranlarına sevgisini dile getirerek sonlandırdı. Bu paylaşım şimdiye dek 498 binden fazla beğeni aldı.

Instagram’dan kaldırılan ancak YouTube’da yer almaya devam eden videoda Brown, hayranlarına kendi cilt bakım markasına ait yüz spreyi, peeling, yüz temizleme jeli, nemlendirici ve dudak nemlendiricisi ürünlerini nasıl kullandığını göstermeye çalışıyor.

Ürünleri cildine uygularmış gibi elleriyle yüzünü ovalayan oyuncunun makyajının videonun sonunda bozulmadığı ve başlangıçtakiyle neredeyse aynı olduğu görülüyor.

Brown’un bu ay içinde piyasaya sürülen vegan cilt bakım ürünlerinin hedef kitlesi kendisi gibi ergen gençler.

Women’s Wear Daily’e konuşan Brown çocukluğu boyunca çeşitli roller için makyaj yapma tecrübesi nedeniyle bir cilt bakım markası yaratmayı düşündüğünü söylemişti. Brown şu ifadeleri kullanmıştı:

10-11 yaşımdan bu yana makyaj sandalyesine oturuyorum. Gerçekten her çeşit ürünü biliyorum. Yüzüme kan gibi özel efektler verildi, her çeşit fondöten kullanıldı. Bu sektörde yer almak istedim çünkü piyasada genç kişiler için bir boşluk vardı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU