Cihangir İslam, eski üvey kızına sosyal medyadan destek verdi

Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam: Mariam Kavakcı'yı lince katılanları en ağır şekilde kınıyor ve lanetliyorum

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Mariam Kavakcı’nın Cumhurbaşkanlığı’na danışman olarak atanmasıyla başlayan eleştirilere sosyal medyadan yanıt verdi. 
 


Mariam Kavakcı’nın annesi Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Kavakcı’nın eski eşi olan Cihangir İslam eleştirilerin linçe dönüştüğünü söyledi. 
 


İslam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı olarak atanmasını “adaletsiz sistem üzerinden eleştirenlere bir sözü olmayacağını” ifade etti, “Mariam Kavakcı'ya hayat tarzı üzerinden saldıranlar bir arada yaşama hayallerimizi yıkıyorlar” dedi ve “zorunlu söz” başlıklı bir dizi tweet attı. 
 

 

 

 


29 yaşındaki Mariam Kavakcı, danışmanlığa atanmasıyla ilgili gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kilitledi.
 


Mariam Kavakcı kimdir?

Mariam Kavakcı bir konuşma dili patoloğu ve iş kadınıdır. Dr. Kavakcı’nin araştırma alanları arasında dil işlemenin nörobiyolojik yönleri, motor-dil etkileşimleri, dil bozuklukları ve bunların genomik özellikleri bulunmaktadır. Ek deneyimleri arasında motor konuşma bozuklukları, fonolojik bozukluklar ayırıcı olarak tanı aldığı bir klinikte çalışmak ve koklear implantları olan çocuklara tedavi uygulamak bulunmaktadır. Mariam Kavakcı 2017 yılında, İkinci Yüksek Lisans derecesini Texas Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde tamamladı

DAHA FAZLA HABER OKU