Stranger Things'de rol alacak yıldız, son sezonu izlemeyecek

"Her sezonu zevkle izledim. Bayılıyorum" diyen yıldız, gerekçesini de açıkladı

2016'dan beri yayımlanan Stranger Things'in başrollerinde Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin ve Sadie Sink yer alıyor (Netflix)

Linda Hamilton, Stranger Things'in 5. ve son sezonu için ekibe katılmış ve kurgusal kasaba Hawkins'deki maceralara balıklama dalmak üzere olabilir ancak popüler dizinin geri kalanını izlemeyecek.

2021'de gösterime giren Resident Alien'ın yeni sezon tanıtımı sırasında Us Weekly'ye verdiği röportajda aktris, popüler Netflix yapımının her zaman büyük bir hayranı olduğunu ancak şimdi işin içinde yer aldığı için her şeyin değiştiğini söyledi.

"Her sezonu izledim"

Bilimkurgu klasiği Terminatör serisinin yıldızı, "Her sezonu zevkle izledim. Bayılıyorum" diyerek ekledi: 

Yani bir tür, oraya uymadığımı hissettiğim, sahtekârlık sendromu gibi bir şey. Bu 1980'lerde geçen koca bir dünya.

Rolü gizli tutuluyor

67 yaşındaki Hamilton, sözlerine şöyle devam etti: 

Bir şeyi gerçekten benimsediğinizde, kendinizi o şeyin içinde göremiyorsunuz. Sanırım bu bir bakıma diziyi benim için mahvetti. Bir şeyin içine girdikten sonra o projeyi asla izlemem. Kendimi orada görmek beni tamamen gerçeklikten uzaklaştırır. Bu yüzden 5. sezonu izlemeyeceğim.

Aktris, popüler bilimkurgu dizisine son sezonunda katılacak birkaç yeni oyuncudan biri. Rolü izleyicilerden ve bir yere kadar da kendisinden gizli tutuluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu kadrosuna alındıktan sonra dizinin yaratıcıları Ross ve Matt Duffer'la konuştuğunu anlatan Hamilton, kendisine "karakterin bazı detaylarını verdiklerini ama hikayeyi anlatmadıklarını" açıkladı.

"Hikaye konusunda çok dikkatli olmak zorundalar" diyen oyuncu ekledi:

Bu yüzden hâlâ nasıl biteceğini bilmiyorum. Ve nereye gideceğini bilmemek çok fazla disiplin gerektiriyor. Ama bu onu bilmek isteyen insanlardan korumak için.

"Arkadaşlarım mesaj atıp soruyor"

Rolün kendisi hakkında bir detay paylaşamasa da Hamilton, yapımına 8 Ocak'ta başlanan dizide harika vakit geçirdiğini belirtti.
 


Ünlü oyuncu, arkadaşlarının nerede olduğunu öğrenmek için kendisine mesaj attığını ama bunu söyleyemeyeceğini çünkü bunun olay örgüsünün bazı kısımlarını açığa çıkarabileceğini ve Duffer Kardeşler'e bunu yapamayacak kadar saygı ve sevgi duyduğunu sözlerine ekledi.

Stranger Things'in resmi Instagram hesabı, prodüksiyonun ilk gününde tüm oyuncu kadrosunun bir fotoğrafını paylaşarak çekimlerin başladığını duyurmuştu. 

O zamandan bu yana merakla beklenen final için heyecan yaratmak üzere çeşitli fotoğraflar yayımlanmaya devam ediyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU